Objavljeno: jun 26 2013 10:13

Dvd kurs engleskog, spanskog, nemackog

EUR

Objavljeno: jun 26 10:13
Pregleda: 12
• Dvd ubrzani kurs engleskog jezika na 3 dvd -a, koji mozete uciti samostalno gledajuci i pratiti lekcije na Vasem dvd plejeru. Tehnika kursa je kao da ste ponovo u skolskoj klupi na predavanju. Cena seta od 3 dvd –a 1.2oo din.
• Kursevi stranih jezika za samostalno ucenje na dvd –u. Kako da jednostavno naucite, usavrsite i govorite engleski jezik, grcki jezik, spanski jezik, nemacki jezik, ruski jezik, holandski jezik, danski jezik, norveski jezik, portugalski jezik, turski jezik, italijanski jezik, francuski jezik, kineski jezik, svedski jezik, arapski jezik, latinski jezik na DVD -u ! Ovim DVD -em ce te se oduseviti, jer ce te sa zadovoljstvom nauciti strani jezik za najkrace vreme, jer je sam sistem ucenja na ovom DVD -u toliko zanimljiv da odrzava volju za ucenjem.Najinteresantnije je to sto potpuno samostalno ucite u kucnim uslovima, jer niste vezani raznim vremenskim terminima. Cak i oni koji do sada nisu imali zelju da uce, zavolece ovaj nacin ucenja. Cena dvd –a po stranom jeziku 79o din.Porudzbine na tel. 061/289-2308. Posetite internet prodavnicu: http://www.cdmedia.shopmania.biz
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0612892308

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija