Objavljeno: jun 30 2013 04:28

LOPTA 1,5M,štampa,balon,baloni

EUR

Objavljeno: jun 30 04:28
Pregleda: 4
Dekorišemo kvalitetnim balonima zatvorene i otvorene prostore. Pošto se bavimo i štampom na balonima, mozemo vrlo brzo da ukomponujemo i balone sa štampom u sve naše dekoracije.Uvelicajte Vašu proslavu kvalitetnom štampom na folija balonima, eksplozijama velikih balona putem daljinske komande, kao i konfetama…Moguce je postavljanje i mreza sa balonima razlicitih vrsta i oblika sa balonima napunjenim vazduhom ili helijumom. Posedujemo ukrasne trakice za balone u više od 17 nijansi. Konfete su sve cešće nezamenljiv cinilac kako velikih svecanosti na stadionima i halama, tako i manjih, prilikom vencavanja u restoranima, na terasama ili kod maticara. Uvozimo i distribuiramo konfete u obliku listića pravougaonog oblika dimenzija 2cm x 6cm u raznim bojama i kvadratnog oblika 6mmx6mm pod nazivom ’’sneg’’ u srebrnoj boji i beloj boji.Posedujemo i konfete u vidu tankih traka razlicitih dužina ’’strimer trake ’’.Specijalni listici oblika srca precnika 5cm u beloj i crvenoj boji namenjeni su za proslave vencanja.Kod nas konfete možete da kupite u pakovanjima od po 1,00Kg, ili u patronama sa mehanizmom za rucno ili elektricno ispucavanje.Patrone sa komprimovanim gasom za rucno ispucavanje možete lako samostalno da aktivirate, a konfete ce leteti do visine od 12m. Posedujemo opremu za sve vidove ispucavanja konfeta ili posipanje konfetama, kao i za otvorene prostore – stadione i za velike i male zatvorene prostore.Bavimo se prodajom ove opreme.
Organizujemo kurseve dekoracije balonima i kurseve štampe na balonima. Prodajemo svu potrebnu opremu za dekoraciju balonima i štampu na balonima.
Tel.:+381 63 516 404. E-mail:[email protected]
Pogledajte naš sajt : http://www.baloniprint.co.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
+38163516404

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija