Objavljeno: mart 15 2019 10:27

Villa 26 app, 2 trosob.stana,200m2 ostali prostor

EUR

Objavljeno: mart 15 10:27
Pregleda: 4
Budva - Toplički put bb, iz Starog grada, udaljen oko 800m.
Veličina vile cca. 1.849m2 na VI etaža. Površina parcele na kojoj se nalazi nalazi se 533m2, u prizemlju se nalaze 280m2 garaže, na prvom i drugom spratu dva duplek trosobna stana od 146m2 I 248m2 i deo sa posebnim ulazom od 26 apartmana za izdavanje od kojih su 15 studija za dve osobe sa francuskim ležajem, 6 studija za tri osobe jedan franscuski ležaj + pomoćni na razvlačenje, 4 apartmana za tri osobe sa odvojenom spavaćem sobeom, francuski ležaj + pomoćni na razvlačenje I 1 veliki apartman 80 m2 sa jednom odvojenom spavaćom sobom dva francuska ležeja + pomoćnji kapaciteta za 4-5 odoba. Vila je kombinovana za stanovanje i iznajmljivanje. Ima agregat u slučaju nestanka struje, protivpožarnog i protivlomnog alarmnog sistema, video nadzora, hidrofoilskog bazena, lifta I kompletna priprema za solarno grejanje.
Vila ima dva velika dvoetažna stana za individualno stanovanje od cca 268m2, drugi cca 146m2.
Dvorište je napravljeno u kamenu. Takođe ima kapiju sa daljinskim otvaranjem. Dozvoljena gradnja još 400 m2.
Vila se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada, u blizini autobuske stanice, plaža, Starog grada, nalazi se u mirnom i mirnom delu Budve. Villa se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, gde možete uživati u pogledu na Budvansku rivijeru dok ste u privatnosti svoje apartmanske terase.
Prodaje se kompletno nameštena i opremljena svim uredjajim i nameštajem
Veb prezentacija www.vilaimperija.com , www.vilaimperija.me
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija