Objavljeno: jun 11 2019 09:53

Dvosoban stan u Budvi

EUR

Objavljeno: jun 11 09:53
Pregleda: 10
Dvosoban stan, duplex (na dva nivoa), površine 81m2 nalazi se na poslednjem, petom spratu stambene zgrade. Stambena zgrada je locirana na svega 300m od plaže, Slovenske obale. Nalazi se u ulici Veljka Vlahovića, ulica prepoznatvilja po miru i ljepoti zelenila kojim je okružena. Zgrada ima nov lift i redovno se održava.
Stan je potpuno nov, neuseljivan. Prvi nivo predstavlja dnevnu zonu i sastoji se od : dnevnog boravka, kuhinje, terase i kupatila. Ulaskom u stan sa desne strane nalazi se kupatilo opremljeno sanitarijama, bojlerom marke Ariston i staklenom tuš kabinom. Pravo od ulaznih vrata ulazi se u dnevnu sobu koja ima izlaz na terasu sa koje se pruža pogled na zelena brda, park i naselje Podkošljun. Na terasi je ostavljen prostor za vanjsku kuhinju. U nastavku dnevne sobe je trpezarija i kuhinja. Unutrašnje, drvene stepenice vode na drugi nivo koji predstavlja spavaću zonu koja se sastoji od: dvije spavaće sobe i kupatila. Spavaće sobe su komotne iako se nalaze u potkrovlju. Svaki kutak je dobro iskorišćen. Jedna spavaća soba ima gardarober. Kupatilo je opremljeno sanitarijama, bojlerom marke Ariston i tuš kabinom.
Veoma kvalitetan parket postavljen je u obje spavaće sobe, dnevnom boravkui trpezariji dok je u ostalim prostorijama postavljena keramika. Drvenarija u stanu je kvalitetna a ulazna vrata su blind, sigurnosna vrata. Stan nije namješten. Svojina je 1/1, bez tereta i ograničenja.
Stan se vodi na fizičko lice tako da se na ovaj stan plaća porez na promet koji iznosi 3% od ukupne vrijednosti nekretnine.
U neposrednoj blizini, na svega par metara nalaze se: supermarketi, restorani, teniski tereni, plažni baravi, hoteli Aleksandar i Slovenska Plaža, apoteke , vrtić, skola…
Ispred zgrade nalazi se i javno parkiralište.
Zbog svoje dobre lokacije ovaj stan predstavlja odličan potencijal za izdavanje u toku ljetnje turističke sezone i može obezbjediti siguran povrat na investiciju u iznosu od 5-6% na godišnjem nivou.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija