Objavljeno: jan. 12 2014 11:40

Sibirski macici Neva Masquerade EKSKLUZIVNO!

Objavljeno: jan. 12 11:40
Pregleda: 5
U Januaru mesecu NEVA ANGELS jedina registrovana odgajivacnica u Srbiji sibirskih macaka Neva Masquerade ocekuje dugo ocekivano leglo Neva macica od majke Nejre Gruzellik Melek i po prvi put od naseg mladog muzjaka Magusa Kuz'kin Dom iz Rusije. On je jedina Neva Masquerade u Srbiji direktno iz ruske odgajivacnice. Nase macke kao i standard Neva mozete videti na sajtu nase svetski priznate odgajivacnice.
WWW.NEVAANGELS.RS
Mi smo odgajivacnica iskljucivo Neva Masquerade i zalazemo se da gen Neve ocuvamo. Ne mesamo je cak ni sa sibirskom trandicionalnom rasom. Neva Masquerade se razlikuje od sibirske po boji i maski na licu a takodje i po boji ociju koje moraju biti plave boje. Na nasem sajtu je detaljnije opisan standard rase. Nase macke pored pedigrea, pasosa, cipa, zdravstvenog lista poseduju i zdravstvene sertifikate sto govori da nase macke nemaju genetkse prenosive bolesti. Odrzavanjem cistog gena Neve nasi macici su ekskluzivnog porekla i izlozbenog karaktera. Mozemo se pohvaliti da je nasa zenka iz predhodnog legla sa 4 meseca starosti u Parizu osvojila prvo mesto. Nase macke su angazovane za reklamne spotove sto govori o kvalitetu i lepoti nasih macaka. Ako ste se i Vi zaljubili u ovu jedinstevenu rasu na nasim prostorima i zelite da budete ponosni vlasnici Neve kao sto smo i mi, svakako nas mozete kontaktirati putem sajta ili na mail nase odgajivacnice.
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
+381656529161

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija