Objavljeno: jul 30 2016 02:04

Kreativna radionica piccolino

Objavljeno: jul 30 02:04
Pregleda: 3
U kreativnoj radionici “Piccolino” djeca uče da prave domaći plastelin, didaktički pijesak, tijesto za igru, prirodan lijepak, ukrašavaju reciklažni materijal, prave činije od papira… Koriste tjesteninu, kukuruzno brašno, kafu, žitarice, kamenčiće, lišće i prave svoje male izume.Razvijaju koncentraciju, spretnost, treniraju motoriku šake, eksperimentišu sa predmetima, bojama, itd. Djeci su na raspolaganju drvene edukativne igračke, kao i montessori materijali i igračke. Svako malo umjetničko djelo koje napravi, dijete nosi kući. Sa njima radi diplomirani pedagog, koji ih u svakom momentu prati i usmjerava.Montessori metod znači pomaganje djeci da konkretnu stvar urade sami, odnosno pomaže osamostaljivanje djeteta, što je i glavni moto radionice. Sve što urade, nacrtaju, smisle je 95% rad djece, ostalih 5% je pomoć pedagoga, koji daje usmjerenja kako da se to uradi.

Od 1 septembra uvesce se termini za djecu od I do V razreda na sedmičnom nivou i zakazivaće se unaprijed. Djeci će pomagati u izradi domaćih zadataka i biće im pružena pomoć pri učenju.
Takodje od 1 septembra organizovace se radionice engleskog jezika za djecu od 3 do 6 godina.
Za detaljnije informacije možete se raspitati u radionici ili na kontakt telefon. Kreativna radionica radi svakim danom, osim nedjelje, u periodu od 12 h do 22 h. Nalazimo se preko puta stare faze Instituta Dr Simo Milošević. Prvi sat boravka košta 3 eura, a svaki sljedeći započeti sat 2 eura.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
067468665

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija