Novi hotel u Risanu 60m od mora

Prodaje se od: Viktore 08 feb. 16:43 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 800 000 EUR

Broj soba: > 10
Adresa: Risan
Površina: 798 m2
Broj spratova: 3 sprata
O rezidenciji: Parking prostor / Garaža, Novogradnja
Grejni sistem: Centralno
Lokacija: Kotor
Ukupna površina vile je 798 m2, uključujući i stepenište. Arhitekti projekta su na početku pružali fleksibilna rešenja za planiranje sa mogućnošću transformacije uz najmanje najmanjih troškova. Ako je neophodno povećati broj soba, kupac može obaviti unutrašnju rekonstrukciju sa minimalnim modifikacijama inženjerskih sistema, čime se na svakom spratu dovodi broj soba do 6 stanova. Postoji nekoliko opcija za planiranje unutrašnji prostor sa mogućnošću transformacije od 7 do 18 brojeva, u zavisnosti od željenog nivoa hotela, ne uključujući i stanovanje u potkrovlju.
Trenutno vila raspolaže sa 7 apartmana sa luksuznim završetkama i podkrovnim prostorom bez završne obrade, uz mogućnost opremanja potkrovlja i dodatnih apartmana.
Postojeći izgled apartmana napravljen je po savremenim evropskim standardima.
Završna obrada se vrši uz upotrebu visokokvalitetnih materijala opreme: mermer, venge, čvrste tikovine, italijanske sanitarije i keramike prve klase. Udoban temperatura se održava inverter Toshiba multi-split sistema, savremeni sistemi inženjerskih usluga, dobru toplotnu izolaciju, sprata sa pomoćnim zvučnu izolaciju da žive u vili mirno i spokojno.
Arhitektonsko rešenje pruža udoban prostor na prvom spratu sa zasebnim ulazom. Može se koristiti za hostovanje recepcije, male trake, tehničke usluge itd. Stanovi prvog sprata mogu se pretvoriti u ne-stambene prostorije za smještaj kancelarija za različite poslovne projekte.
Teritorija hotela uređena je i posejana ukrasnim biljem, drenažni sistem je raspoređen na cijeloj lokaciji. Na zahtev kupca vile, njegova površina vrta može se povećati zbog dijela susedne parcele površine 2230 m2.
Vila se nalazi na obali Bokokotorskog zaliva, najveće fjord južne Evrope, pored prelepih plaža, u drevnom i mirnom gradu Risnu sa razvijenom infrastrukturom.

Vila se nalazi na raskrsnici turističkih ruta Crne Gore i idealna je za uređenje apartmana visokog kraja ili iznajmljivanje stana.

Vlasnici vile i njihovi gosti mogu uspješno kombinirati praznike na plaži uz izlete i posjete spomenicima mediteranske arhitekture. Rimski mozaici, ostaci rimske vile, pećine sa praistorijskih crteža i vodopada, u drevnom gradu pod zaštitom UNESCO - sve se nalazi u naselju ili u dobrim vezama u vilu (u Perastu -2 km do grada Kotora -17 km. do grada Dubrovnika - 75 km).
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu