Objavljeno: feb. 25 2018 08:43

Moderan stan sa panoramskim pogledom na more

EUR

Objavljeno: feb. 25 08:43
Pregleda: 9
Stambena trospratna zgrada sa samo nekoliko stanova nalazi se na lijepo uređenom posjedu, svega 100m od mora. Posjeduje po dva stana na svakom spratu što je čini primamljivom za život, a pogled sa prostrane terase upotpuniće vaš doživljaj.
Zgrada se nalazi u prelijepom dijelu Bokokotorskog zaliva, na sunčanoj strani, u mjestu Dobrota koje je bogato zelenilom, a na samo 3km od svjetski poznatog Kotora. Najbliži aerodrome se nalazi u Tivtu, na samo 15ak minuta vožnje, dok vam do Dubrovnika treba oko 2h vožnje.

Miran ambijent u kojem se zgrada nalazi i neposredna blizina mora u kombinaciji sa fantastičnim pogledom iz svakog stana svrstava ovu nekretninu u ekskluzivnu ponudu.
Na samo 5min hoda nalazi se najbliža plaža i šetalište sa lokalnim restoranima, a do supermarket vama treba oko 2minuta. SPA centar i hotel sa 5 zvjezdica Forza Mare nalazi se u neposrednoj blizini.

Zgrada je osigurana sa sistemom kontrole pristupa i posjeduje savremene prilaze. sa parking mjestima koja su dostupna za svaki apartman. Visokokvalitetan enterijer sa ugrađenom klimatizacijom osiguraće vam udoban život tokom cijele godine. Drveni podovi su rađenu u tri sloja, ugrađena su italijanska unutrašnja vrata, ekskluzivna italijanska keramika marke Rango Marazzi, oprema za kupatilo Villeroy & Bosh / GROHE, programirani sigurnosni sistem, individualni inverterski klima uređaji koji su ultra tihi i postavljeni u svakoj prostoriji, podno grijanje DEVI, kvalitetni prozori sa visokim stepenom energetske efikasnosti, sistem za smanjivanje buke, telefon, internet, interfon,…

Novi apartmani spremni su da ugoste nove vlasnike, a od ponude su dostupna još dva takva. Ovakvi apartmani su odlična investicija jer su pogodni za izdavanje tokom cijele godine.
U okviru apartmana nalaze se dvije spavaće sobe, dva kupatila , prostrana dnevna soba i prostrana kuhinja i sve to u lijepo uređenom prostoru od 108m2.
Sa terase se pruža fascinantan pogled na more i na dio zaleđa gdje se često mogu vidjeti i snijegom prekrivene planine.
U apartmanu se nalaze panoramski prozori i visoki plafoni što ga čini izuzetno osvjetljenim i ugodnim za boravak.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija