Objavljeno: feb. 25 2018 08:43

Moderan stan sa panoramskim pogledom na more

EUR

Objavljeno: feb. 25 08:43
Pregleda: 13
Stambena trospratna zgrada sa samo nekoliko stanova nalazi se na lijepo uređenom posjedu, svega 100m od mora. Posjeduje po dva stana na svakom spratu što je čini primamljivom za život, a pogled sa prostrane terase upotpuniće vaš doživljaj.
Zgrada se nalazi u prelijepom dijelu Bokokotorskog zaliva, na sunčanoj strani, u mjestu Dobrota koje je bogato zelenilom, a na samo 3km od svjetski poznatog Kotora. Najbliži aerodrome se nalazi u Tivtu, na samo 15ak minuta vožnje, dok vam do Dubrovnika treba oko 2h vožnje.

Miran ambijent u kojem se zgrada nalazi i neposredna blizina mora u kombinaciji sa fantastičnim pogledom iz svakog stana svrstava ovu nekretninu u ekskluzivnu ponudu.
Na samo 5min hoda nalazi se najbliža plaža i šetalište sa lokalnim restoranima, a do supermarket vama treba oko 2minuta. SPA centar i hotel sa 5 zvjezdica Forza Mare nalazi se u neposrednoj blizini.

Zgrada je osigurana sa sistemom kontrole pristupa i posjeduje savremene prilaze. sa parking mjestima koja su dostupna za svaki apartman. Visokokvalitetan enterijer sa ugrađenom klimatizacijom osiguraće vam udoban život tokom cijele godine. Drveni podovi su rađenu u tri sloja, ugrađena su italijanska unutrašnja vrata, ekskluzivna italijanska keramika marke Rango Marazzi, oprema za kupatilo Villeroy & Bosh / GROHE, programirani sigurnosni sistem, individualni inverterski klima uređaji koji su ultra tihi i postavljeni u svakoj prostoriji, podno grijanje DEVI, kvalitetni prozori sa visokim stepenom energetske efikasnosti, sistem za smanjivanje buke, telefon, internet, interfon,…

Novi apartmani spremni su da ugoste nove vlasnike, a od ponude su dostupna još dva takva. Ovakvi apartmani su odlična investicija jer su pogodni za izdavanje tokom cijele godine.
U okviru apartmana nalaze se dvije spavaće sobe, dva kupatila , prostrana dnevna soba i prostrana kuhinja i sve to u lijepo uređenom prostoru od 108m2.
Sa terase se pruža fascinantan pogled na more i na dio zaleđa gdje se često mogu vidjeti i snijegom prekrivene planine.
U apartmanu se nalaze panoramski prozori i visoki plafoni što ga čini izuzetno osvjetljenim i ugodnim za boravak.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija