Objavljeno: jul 12 2013 05:10

Prekanceroze na grliću materice CIN I,II,III

EUR

Objavljeno: jul 12 05:10
Pregleda: 10
dr Igor Jeremić
specijalista ginekologije i akušerstva,
radiotalasne dermatohirurgije, dermatoestetike
Licencirani edukator radiotalasne hirurgije za Evropu
RADIOTALASNA LOOP EXCIZIJA KAO IDEALNA DIJAGNOSTIČKO TERAPIJSKA METODA LEČENJA PROMENA NA GRLIĆU MATERICE
ŠTA JE USTVARI RADIOTALASNA LOOP EXCIZIJA?
Potrebna je metoda koja u sebi može da sadrži sigurnu dijagnostiku, uspešnu terapiju i uz da je bezbedna za mlade devojke koje nisu rađale kao i za trudnice. Upravo je radiotalasna LOOP excizija metoda kojom sve gore pomenuto postiže.
Radiotalasnom LOOP excizijom se promena uklanja u potpunosti. Intervenciju izvodim isključivo u lokalnoj ansteziji. Intervenciju koju izvodim specijalnom tehnikom ne traje duže od 3 minuta. Pri tome žena niša ne oseća i nema krvarenja. Specijalnom kombinacijom radiotalasne LOOP excizije i naknadnom dubokom radiotalasnom vaporizacijom uklanja se promena u potpunosti, bez nepotrebno prekomernog oštećenja cervikalnog kanala. To je jako bitno, jer kod mladih žena koje nisu rađale neće biti kasnijih problema i deformacije cervikalnog kanala koje mogu dovesti do suženja, kao što je slučaj kod drugih metoda (klasična konizacija, laser, termokauter). Metoda je apsolutno bezbedna i nakon moje intervencije grlić u potpunosti zaraste za 5 nedelja, tako da se i ne primećuje da je bilo šta rađeno na grliću, a promena je u potpunosti uklonjena. Već nakon 6 nedelja pacijentkinja može da ostane u drugom stanju, a nakon same interevencije pacijentkinja odmah nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima. Oporavka gotovo i nema, jer ne postoje otežavajući simptomi.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
067229111

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija