Objavljeno: mart 06 2017 08:45

FOLIJA BALONI ŠTAMPA BALONA helijum

EUR

Objavljeno: mart 06 08:45
Pregleda: 20
Kvalitetno stampamo balone od microfolije – folija balone.Na lageru posedujemo vecu kolicinu balona precnika 45cm i 83cm bez stampe, kao i specijalne boje za stampu istih.Ovi baloni sa stampom, a i bez stampe su znatno skuplji od obicnih balona velicine do 30cm od latex-a ( gume ), ali su znatno lepsi i dugotrajniji.Sa izuzetno malom kolicinom folija balona postizu se reklamni efekti stostruko veci u odnosu na balone od gume.Mozemo da odstampamo sve vrste i sve velicine balona od latex-a ( gume ) u vise boja.Organizujemo kurseve štampe na balonima i kurseve dekoracije na balonima. Prodajemo svu potrebnu opremu za dekoraciju balonima : boce za helijum;kalibracione prstene za balone ( sajzere ); kompresore, ventile za helijum, mreže za balone, stalke,…Prodajemo i boje za štampu balona od latex-a i za štampu folija balona, razređivace,ostalu opremu,…..
Uvoznici smo i konfeta u obliku listica ili trakica u raznim bojama. Posedujemo opremu za posipanje konfetama u svim prilikama.Prodajemo konfete u pakovanjima od 1,00 Kg, kao i u patronama sa komprimovanim vazduhom. Patrone za rucno ispucabvanje možete i sami vrlo lako da aktivirate.
Na sva Vasa pitanja dobicete strucne i kvalitetne odgovore. Tel.:+381 63 516 404.
E-mail:[email protected]
Link za cenovnike :
https://drive.google.com/folderview?id=0B7YGY_2pMgHzfnJIaUlXMGM2MUtZakZLaHFFay1GSlQxbG12RmdleGEya2x2cVA5Z2dhSTA&usp=sharing
Link za fotografije odstampanih balona
https://drive.google.com/folderview?id=0B7YGY_2pMgHzfkxjbEFMTVZubkJlRmFCSWJHb1NuWWNFTGtQbjJiSW45dk5kanBPc2R1VkE&usp=sharing
Pogledajte naš sajt : http://www.baloniprint.co.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20
+38163516404

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija