Objavljeno: feb. 12 2019 12:35

Divinity Savannahs, 4 nova maceta Spec. Cena

Objavljeno: feb. 12 12:35
Pregleda: 2
Divinity Savannahs, jedina registrovana uzgajivacnica Savannah(TICA-26280 code-sifra) svih generacija(F1-F6 SBT) macaka na ovim prostorima ima jos jedno zensko mace na prodaju F4 generacije (otac je SBT), veoma socijalizovana, umiljata, naucena na posip, revakcinisana, poseduje pasos. Savanna je naijinteligentnija, najbrza macka na svetu sa neverovatnim akrobatskim sposobnostima a pri tom hipoalergiska, sto je nasledila od Servala. ) Za stariju zenku moguca zamena za retkog morph Ball pythona ili drugu registrovanu CITES(lili ona koja ne podleze zakonu) egzoticnu zivotinju. . . Moze i dobro uzgojeno stene Pitbula(npr. . . Gigantskog), Vukopasa i sl. ili druga vrsta rasa MACKE(od posvecenih uzgajivaca) . . . Primamo rezervacije za novo leglo. od 18 januara 2019, ostale su jos dve zenke i jedan muzjak. , veoma umiljate i uskoro spremne za novi topli dom(kad napune 3 meseca) . F5. . Posredujemo pri uvozu malih i srednjih divjih macaka(SERVAL, CARACAL, MARGAY, OCELOT, ASIAN LEOPARD CAT)ukoliko ispunite sve zakonske obaveze, kao i prostor za boravak istih i adekvatnu ishranu . . . .CITES. . . SVI OSTALI OGLASI (ZA SAVANNE I POMENUTE DIVLJE MACKE)SU PREVARA. . . .11 godina iskustva uzgoja. . . .
Molimo potencijalne kupce da se informisu o samoj rasi pre kontaktiranja, zbog komplleksnosti iste to jest nauke o hibridima. . . NAPOMINJEMO DA NI NIKOME KO JE UZEO OD NAS MACKU A NIJE JE KASTRIRAO NISMO DALI DOZVOLU ZA UZGOJ, STO ZNACI DACEMO ISTE GONITI SUDSKI UKOLIKO BUDU PARILI ISTU. NADAJMO SE DA JOS UVEK IMA KOREKTNIH LJUDI.
+38163488888
+381614448888
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
+38163488888

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija