Objavljeno: jun 24 2013 07:29

Babin zub Tribulus terrestris

EUR

Objavljeno: jun 24 07:29
Pregleda: 6
Tribulus terrestris je samonikla jednogodišnja biljka iz porodice dvoliskovaca (Zygophillaceae), stabljika dugih i do 60 centimetara polegnutih po zemlji sa izrazito žutim cvjetovima.
Tribulus je u tradicionalnoj medicini mnogih zemalja zastupljen od davnina. U nekim se zemljama ova biljka počela plantažno uzgajati, a Bugarska je trenutno proizvođač najkvalitetnijeg preparata (Tribulus terrestris L. Bulgaricum). Posebnim načinom obrezivanja i daljom obradom lišća dobija se preparat s najčstijim ekstraktom i standardizovanim ramjerom aktivnih materija.
Sprovedena su mnoga farmakološka, farmakokinetička, toksikološka i klinička istraživanja koja su dokazala učinkovitost protodioscina istovremeno potvrđujući potpuno siguran farmakološki profil bez zabilježenih štetnih učinaka.
Aktivne komponente Babinog zuba -Tribulusa terrestrisa podstiču hipofizu na pojačanu sekreciju luteinizirajućeg hormona (LH) što daje signal polnim žlezdama za pojačano lučenje polnih hormona. Kod muškaraca dolazi do povećanog lučenja vlastitog (endogenog) testosterona, a povećana količina testosterona dovodi do pojačane sinteze proteina, povećanja libida i poboljšanja polne funkcije. Testosteron djelovanjem na rast i diobu zametnih ćelija koje oblažu sjemene kanaliće potiče spermatogenezu. Povećanje luteinizirajućeg hormona kod žena podstiče ovulaciju i normalizije menstrualni ciklus, pomaže kod oskudnih, nerodovnih i bolnih menstruacija.
Čaj od Babinog zuba - Tribulusa terrestrisa
Čaj ima široki spektar primjene, a najčešće se koristi kod neplodnosti, hronične upale polnih organa, povišenog holesterola, hemoroida, erektilne disfunkcije, smanjenog libida i andropauze. Snažan je afrodizijak, povećava lbido, potenciju i produžava erekciju.
Koriste ga i vrhunski sportisti, pogotovo bodi bilderi budući da utiče na povećanje snage mišića i mišićne mase, kao i brz oporavak organizma nakon napornih treninga.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
067-405-864

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija