Objavljeno: jun 24 2013 09:41

INTERNET POSAO,zarada svakih 30 minuta

Objavljeno: jun 24 09:41
Pregleda: 5
1. AdHit Profits je kompanija bez duga . Oni ne obecavaju svojim clanovima $ koji jos nisu zaradili i nemaju kako da isplate.
2. Zarade koje vidite na balansu i koje isplacuju su novac koji je vec usao u program, a ne neki zamisljeni pikseli. 100% zarade AdHit Profits-a se deli izmedju svih clanova podjednako i to na svakih 30 minuta
3. Admin je veoma posten. Njegova Zarada je ista kao I nasa od profita sajta I od referrala, za razliku od drugih admina koji znaju da prave lazne pakete za sebe I tako oduzmaju zaradu svojim clanovima
4. AdHit Profits ima u planu da uvede jos nacina zarade za sajt kako bi clanovi mogli da zarade jos veci profit. Ima neprocenjivi proizvod koji svi rado kupuju, a to su banneri I solo reklame
5. AdHit Profits je potpuno u skladu sa USA zakonom, cak ima I svog pravnog zastupnika kako bi u svakom slucaju bili sigurni da su u skladu a zakonom.
6. AdHit Profits ima instant isplatu na STP i PAYZU... Kada zatrazite isplatu novac obicno bude kroz 3 sekunde na vasem nalogu, nekad potraje i do 3 minuta, ali se ne bunimo :) a ja za svaki slucaj kazem max 24 sata.
7. AdHit Profits je tek 2 meseca prisutan na trzistu i zato ne gubite vreme! Registrujte se jos danas i iskoristite ovu priliku. Procitajte na njihovom sajtu https://adhitprofits.com/?ref=buducnost pod TESTIMONIALS

AdHit Profits je trenutno najbolji nacin da pocnete sa zaradom I stvorite sebi pozitivan protok novca, koji kasnije mozete iskoristiti u drugim programima koje vam preporucujemo ( Stiforp,AdClickXpress-bivsi Profitclicking i dr.)
Predlog za uspesan rad: Udjete u program sa sredstvima koje mozete da odvojite, reinvestirate barem 15 dana, I onda krenete sa sistemom 80:20 sto znaci (80% zarade reinvestirate I kupujete nove pakete, a 20% IZVLACITE NAPOLJE NA SVOJE PROCESORE,tj. racune)
AdHit Profits ima ambicije da dugo bude odrziv.Dokle ce to da bude videcemo!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija