Objavljeno: maj 24 2021 01:05

Sutomore - Apartmani na extra lokaciji

Objavljeno: maj 24 01:05
Pregleda: 21
Izdajemo apartmane 50-tak metara udaljene od mora, pored hotela „Sato“ u Sutomoru.

Nalazimo se u pjesackoj ulici koja se proteze od hotela "Niksic" (sada „Sato“) ka posti. U strogom smo centru i sve Vam je na dohvatu ruke. Udaljeni smo 50-tak metara od glavne gradske plaze, 30-tak metara od poste, Doma zdaravlja i marketa, 100-tinak metara od autobuske i zeljeznicke stanice.

Na raspolaganju su Vam cetvorokrevetni, trokrevetni i dvokrevetni studio apartmani. Apartmani sadrze: kupatilo, kuhinju sa friziderom i komplet posudjem, francuski lezaj, Sat TV, internet konekciju, klimu i terasu ka moru.

Higijena je na visokom nivou. Parking za Vas automobil se nalazi u neposrednoj blizini, kod poste. Ako dolazite vozom ili autobusom, prevoz do apartmana, prilikom dolaska i od apartmana, prilikom odlaska, je uracunat u cijenu smjestaja. Moguce je, po dogovoru, organizovati i prevoz sa aerodroma i nazad.

Informacije i rezervacije:
Apartmani LEKOVIC
Mob.tel.: +382 68 517 929 - Viber
E-mail: [email protected]
Facebook : Apartmani Lekovic Sutomore
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija