Objavljeno: jan. 22 2015 10:51

Plac 7010m2 na more

Objavljeno: jan. 22 10:51
Pregleda: 2
Lipci

Lipci jedno od rijetkih ne izgradjenih i najperspektivnijih naselja u Boki Kotorskoj koje se nalazi na pola puta izmedju Herceg Novog i Kotora . Tipično primorsko naselje koje počiva na obali jednog od najljepših zaliva na svijetu, ukrašeno starim kamenim kućama i bujnom vegetacijom koja nam priredjuje čini se na trenutak nestravnu sliku , naručito za ljude koji vole mir i tišinu. Mjesto koje je poznato po praistoriskim crtežima koji po nekim podacima datiraju iz VIII v.p.n.e , lijepim običajima i dobrim gostoljubivim domaćinima koje ga čini samo još primamljivijom turističkom destinacijom.

Opis terena

Na nekih 20m od jadranske magistrale i novog puta Lipci - Žabljak u samom naselju se nalazi zemljiste, ukupne površine 7010 m2 . Teren koji većim djelom čine kaskadne livadice omedjene kamenom,plodno obradivo zemljiste gdje su nekada bili zasadjeni stari maslinjaci i vinogradi. Vrlo pogodno za gradnju bilo kakve vrste objekata. U neposrednoj blizini se nalaze priključak za vodu struju i telefon, dakle postoji odgovarajuća infrastruktura. Plan prema kojem je na terenu predvidjena izgradnja nekih 10-ak objekata prizemlje+sprat , sa dodatnom mogućnošću izmjena. Prilaz do placa postoji ! U blizini placa je kamenjar, čiji se kamen moze iskoristiti za gradnju vila! Udaljenost od mora 30 metara! Sa placa se pruza predivan pogled na Boko Kotorski zaliv.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
067890788

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija