Objavljeno: feb. 18 2013 09:33

Apartmani Dalila Velika plaza

EUR

Objavljeno: feb. 18 09:33
Pregleda: 4
Turistički objekat ,, Dalila “ je jedan do najljepših i najopremljenijih u dijelu Velike Plaže.

www.dalila.me

Turisticki objekat Dalila, svojim izgledom, komforom i luksuznom opremom omogućava udoban boravak. Sobe su opremljene kupatilima, klimama, kablovskom TV, terasama I kuhinjama. Za one koji se odluče za grupno ljetovanje u ponudi imamo i sobe sa zajednickom kupatilom i kuhinjom koje su takođe klimatizovane. U sklopu našeg objekta postoji obezbijeđen parking za automobile. Udaljenost super - marketa je oko 50 m do kuce , a na istoj udaljenosti se nalazi I nekoliko restorana sa domaćom I internacionalnom kuhinjom, po veoma povoljnim cijenama.
U okviru inventara sve sobe imaju potrebnu kolicinu posuđa tako da se domaćice mogu osjećati kao das u u sopstvenoj kuhinji. Roštilj je na raspolaganju svim gostima. U našem objektu Vas ne mogu neprijatno iznenaditi nestanak vode i struje jer posjedujemo sopstvene hidrofore i agregate. Mir, tišina i sigurnost su zagarantovani, potpuna intima, prava atmosfera za porodican odmor.U našem vlasništvu nalazi se veliko dvorište sa divnim vocnj

Odnos domaćina i osoblja je tradicionalno dobar, tako da svaki gost koji jednom dođe poželi da dođe i ponovo. Sa svom svojom cjelokupnom ponudom je posvećena gostu i postoji zbog Vas.

Nalazimo se na središnjem dijelu Velike Plaže koju turistički poslenici izdvajaju od svih, opravdano je upoređujući sa onima iz Brazila i Meksika. Velika plaža je 10 godina nosilac plave zastavice od čega 7 zaredom, sa uređenim kupalištima, sportskim terenima za odbojku, suncobranima, ležaljkama, oglasnim tablama, rekvizitima za djecu, prilaznim stazama, plažnim barovima i toaletima. Udaljenost plaža pod imenom Noki & Bonita i Copacabana je 850 m, svega 15-ak minuta hoda, ili 5 minuta vožnje automobilom za koji imate besplatan parking u bilo koje doba dana
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
+38269050274

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija