Objavljeno: jan. 14 2023 04:17

Potrebna sekretarica

Objavljeno: jan. 14 04:17
Pregleda: 20
Zahtevi: Obavezno poznavanje engleskog jezika i mogucnost da se prilagodi drugim vremenskim zonama. Priroda posla u kojoj ce kandidati biti u kontaktu sa povjerljivim informacijama firme, klijenata i investitora znaci da kandidati moraju biti povjerljive osobe. Proaktivnost, kreativnost i marljivost su trazene osobine kod kandidata.

Uslovi rada: Redonna plata, mogucnost povisice, bonusa i unapredjenja u firmi. Placena poslovna putovanja i seminari u kojima se kandidat moze usavrsiti. Radno okruzenje sa visokim standardima u kojima kandidat moze nauciti principe poslovanja, ekonomije, i finansija.

Dužnosti: Priprema i organizacija sastanaka, distribucija materijala i dokumentacije pred sastanke, komunikacija sa zaposlenim, partnerima, klijentima i investitorima preko mejla, izvrsavanje menijalnih zadataka, direktiranje protokola firme zaposlenima, odrzavanje drustvenih mreza firme.

CV poslati na [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20
068629553

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija