Objavljeno: jul 03 2013 02:37

INTERNET POSAO,zarada svakih 30 minuta

Objavljeno: jul 03 02:37
Pregleda: 11
AdHitProfits ( AHP )- Potpuna Novina u svetu Online Zarade !
Pasivna zarada u kojoj bas svako zaradjuje ! Jedan od najjednostavnijih nacina zarade.Obracuni zarade svakih pola sata. Samo za dva meseca isplaceno tri miliona dolara.Svakih pola sata deli se samo ono sto je doista i zaradjeno,cime se znatno smanjuje opasnost od Scam-a.. Nema praznih obecanja o tacno odredenoj Zaradi po danu, vec onoliko koliko se STVARNO Zaradi, toliko se i pripise clanovima u 100% iznosu.Trenutno je na AHP -Dnevna Zarada oko 4 - 12% i verovatno će još Rasti, pošto se Svakim danom sve Više NOVIH Članova REGISTRUJE :-) Trenutno je Potrebno 10 - 21 dan da se Zaradi dogovorenih 125% ukupno, tj. 25% Netto , što je Više nego DOBRO, pošto se Svaki dan Uključuje Ogroman Broj NOVIH Članova . POZICIJA SE ZATVARA NA >> 56,25$ << Postoji Nekoliko Izvora Prihoda koje AHP Generira, a Najbitniji su - Uplate novih clanova - Zakup Oglasnih Prostora, Reklamiranje putem Bannera, Naknade za Automatsko kupovanje jedinica itd. AHPj e trenutno Izuzetno popularna stranica za Zaradu ( alexa.com ) !
Registracija je Potpuno Besplatna ! preko Linka : https://adhitprofits,com/?ref=buducnost
Jedan od Glavnih razloga zasto sam se učlanio u AHP je taj, što je osnivač ove kompanije Charles Scoville koji se dosada već Dokazao u svojim drugim programima (UltimatePowerBoost i BanRev), a uz to je poznat kao Etičan, Odgovoran i Iskusan strucnjak !
AHP-ov- slogan je "Ovde je stvaranje novca Zabavno i Lako!", a kod njih je to upravo tako !
Za opsirniji opis,kako da se registrujete i kako AHP radi kontaktirajte me na :[email protected] ili skype : mihajlo.savamalac
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija