Objavljeno: jul 12 2016 11:29

Engleski Onlajn UŽIVO BESPLATAN probni čas

EUR

Objavljeno: jul 12 11:29
Pregleda: 2
Private tutorials- namenski časovi online uživo!

Koliko god dobro da govorite engleski jezik, uvek postoje nedoumice i situacije u kojima se osećate nesigurno i ne znate kako da se izrazite.

To neznanje nije veliko, da biste išli na celi kurs, ali je dovoljno veliko da traži više od par časova.

Rešenje je tzv. „private tutorial“, časovi 1-na-1, na odredjenu temu, za odredjenu gramatiku ( razjasniti samo članove,samo veznike, samo neko glagolsko vreme, vokabular i termine za odredjeno polje), priprema za poslovni sastanak ili neku drugu priliku kojavas očekuje itd.

Vi znate šta vas muči, a mi ćemo napraviti kratku poduku tj. private tutorial.

Sve materijale, knjige, vežbe i CD zapise dobijate gratis!
Časovi su online, datume, termine i broj časova dogovaramo zajedno!

Nastava online sadrži sve elemente kao i obična učionica, profesor je uživo sa vama, imate belu tablu pred sobom, ton i sliku- ali ste vi kod svoje kuće ili na poslu, u hotelu u zemlji ili u inostranstvu- a mi smo svuda sa vama ONLINE!

Nastavu drži autorka GSD metode za ubrzano učenje engleskog jezika prof. mr Danijela Gajić sa svojim profesorima asistentima.

Prof. mr Danijela Gajić je i magistrirala engleski jezik na Oxford Brookes Univerzitetu i direktor je nastave u školi Britanicca.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
+381643754783

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija