Objavljeno: jul 19 2014 10:16

Sanitetski transport

Objavljeno: jul 19 10:16
Pregleda: 3
Pružamo privatnu uslugu ambulantnog / sanitetskog prevoza teško pokretnim, nepokretnim, operisanim osobama, osobama sa invaliditetom. Vozila su specijalno opremljena i prilagođena potrebama klijenata. Po potrebi obezbeđujemo stručni medicinski nadzor – lekara, medicinsku sestru/tehničara, fizioterapeuta.
Osim samog prevoza nepokretnih i teško pokretnih osoba pružamo i usluge mediciniskog osiguranja sportskih i kulturnih događaja. Radi se o dežurstvima sanitetskog vozila i/ili medicinskog tima za vreme odvijanja sportskih priredbi, vatrometa, manifestacija sa većim brojem postilaca ili rizičnih okupljanja.
Karakteristike vozila
Vozila su licencirana kao sanitetska vozila. Osim sedećih mesta imaju i po jedno mesto za prevoz osoba u ležećem stavu. Raspored unutrašnjosti vozila omogućuje da osim nepokretne osobe u istom vozilu boravi do šest putnika (lekar, osoblje, rodbina). Uz nosila u osnovnoj opremi vozila su i invalidska kolica,, respirator, kiseonik i ostala oprema neophodna za brzo i kvalitetno pružanje prve pomoći. Sva vozila su posebno obeležena oznakama te svetlosnim i zvučnim upozorenjima tako da u slučaju potrebe imaju prednost prolaska.
Pogodnosti: Penzioneri imaju 10% popusta na sve nase usluge !!!
Prevoz sanitetskim vozilima organizujemo na području:
* Grada Novog Sada i okoline
* Republike Srbije i u regionu
* inostranstvu
* EU
U pripremi su jos usluga koje ce vam biti na raspolaganju!!!
NISMO PRVI ALI SE TRUDIMO DA BUDEMO I ZATO POZOVITE NAS JER MI STIŽEMO BILO GDE DO VAS !!!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
+381606016026

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija