Objavljeno: okt. 15 2019 01:45

Vrtić Vrabac - Vrtići Stari Grad - Vrtići Beograd

Objavljeno: okt. 15 01:45
Pregleda: 3
Vrtić Vrabac - Vrtići Stari Grad - Vrtići Beograd

Zmaj Jovina 5 Beograd 11000,

064 9002229

Vrtić Vrabac je akreditovana, privatna predškolska ustanova koja se nalazi u samom srcu starog dela Beograda. Vrtić podleže subvencijama grada. Vrtić čine: jaslene grupe (uzrasta od 1-3 godine) i vrtićke grupe (uzrasta od 3-7 godina). Na čelu vrtića nalazi se diplomirani pedagog sa višegodišnjim iskustvom u predškolskom obrazovanju i vaspitanju, a naš mladi i kreativni tim trudi se da ulepša detinjstvo Vašoj deci.
Ukoliko tražite kreativno, inspirativno i veselo okruženje za odrastanje Vašeg mališana, jasle i vrtić Vrabac su pravi izbor. Osnovni cilj rada naše predškolske ustanove je da kroz igru, učenje i druženje podstakne kreativnost kod dece i omogući im da izrastu u kvalitetne i sjajne ljude.
Vrtić Vrabac prostire se na preko 100 kvadrata maštovito i inspirativno opremljenog prostora koji je prilagođen potrebama dece različitog uzrasta. Vrtić ima dvorište. Ono što jeste prednost vrtića Vrabac je blizina velikim parkovima tako da su deca svakodnevno na čistom vazduhu i fizički su aktivna. Često se u prirodi organizuju aktivnosti.
Predškolska ustanova Vrabac radi po programu “Model A” koji podrazumeva otvoren sistem vaspitanja i razvijanje programa u skladu sa interesovanjima dece. Vaspitno-obrazovni rad u vrtiću odvija se u grupama koje su kalendarski uslovljene:
-Jaslena grupa dece do 3 godina
-Vaspitna grupa od 3 godine do polaska u školu
-Pripremna predškolska grupa
Još jedna prednost koju nudi vrtić Vrabac jesu male grupe dece, što garantuje kvalitetan vaspitno-obrazovni rad i maksimalnu posvećenost svakom mališanu od strane vaspitača. Deca su uključena u brojne aktivnosti: engleski jezik (svaki dan), muzičko, tekvondo, ples, balet...
Kada je u pitanju ishrana dece, vrtić Vrabac sarađuje sa renomiranom ketering kućom koja poseduje dugogodišnje iskustvo rada sa vrtićima i školama. Tokom boravka u vrtiću deca imaju četiri obroka: doručak, ručak i dve užine, koji se uvek sveži dostavljaj.
Vrtić Vrabac - Vrtići Stari Grad - Vrtići Beograd

Змај Јовина 5, Београд 11000

064 9002229
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0649002229

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija