Objavljeno: nov. 17 2021 03:27

Kvalitetna vila u Baru (Zeleni Pojas) sa pogledom na more

EUR

Objavljeno: nov. 17 03:27
Pregleda: 5
Kvalitetna vila u Baru (Zeleni Pojas) sa pogledom na more
===Viber ili WhatsApp +38269855586===
Vila sa prostranom zelenom površinom, parkingom i garažom nalazi se u mirnom delu Bara - Zeleni pojas. Velika vila na tri sprata ima stambenu površinu od 361m2.
U prizemlju se nalazi kupatilo, sauna, prostorija predviđena za teretanu.
Na prvom spratu se nalazi velika kuhinja-dnevni boravak sa panoramskim prozorima visokim na dva sprata. Prekrasan pogled sa terase na Jadran i grad Bar. Veliki trpezarijski sto i kamin dodaju dašak udobnosti u dnevnu sobu ovog vrhunskog doma. Takođe na ovom spratu se nalazi spavaća soba, tri terase, kupatilo, ostava za pribor za domaćinstvo. Vila se nalazi na brdu, pa se na drugom spratu nalazi velika garaža za 2-3 automobila sa automatskim kapijama.
Drugi sprat se sastoji od 2 spavaće sobe, igraonice, svlačionice, 2 kupatila i 2 terase sa panoramskim pogledom na more.
Vila sa odličnim popravkama i lijepim dizajnom izrađena je u modernom mediteranskom stilu, koriste se kvalitetni materijali, potpuno opremljeni skupim priborom. Klima uređaji su povezani, a u hodniku je postavljeno podno grejanje. Takođe instaliran alarm i video nadzor u celoj vili. Parking.
Na vilu su spojene potrebne komunikacije: kanalizacija i gradska voda, postoje rezervoari za vodu (2 rezervoara po 3 kubna metra vode svaki). Na parceli od 676m2 nalazi se mnogo zelenih površina sa četinarima i uzgajanim vrtnim drvećem. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda udaljena je oko 150 metara. Do šetališta se može doći za 6 minuta pešice stazom.
Cijena je 350 000 Euro.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija