Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Hitno prodaje se moderna vila kod plaze Trsteno!

260 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 24 mart 19:41 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
MINI-HOTEL Morinj 220 000 EUR
Prostor za STUDIO-apartman, Bečići, kod SPLENDIDA 35 000 EUR
Kuca sa 3 odvojeni apartmana u Petrovcu 210 000 EUR
 3-soban townhouse Bigovo 200 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Budva
Hitno na prodaju vila na prekrasnom mjestu na Budvanskoj rivijeri!
Vila se nalazi na poluotoku Grbal, 7 kilometara od Budve, u blizini sela Krimovica. Oko obilja mediteranskog zelenila, maslinika i vinograda.

Vila se nalazi u zelenoj zoni, na 600 metara od plaže Trsteno. Široka, šljunčana plaža Jaza udaljena je 2 kilometra. Ista udaljenost do dobro održavane plaže Ploče na kojoj se nalaze i mali šljunak i betonirani dio s bazenima s morskom vodom.

Površina vile je 155 m2 plus terasa od 35 m2. Dobro uređeno zemljište od 450 m2. Vila je dvoetažna. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, kupaonica. Iz dnevne sobe - pristup bazenu. U blizini je natkrivena terasa opremljena roštiljem i blagovaonicom.
Na drugom spratu su dvije velike svijetle spavaće sobe i još jedna kupaonica, krov kuće je ravan, ovdje možete opremiti zonu za opuštanje. Krov nudi zadivljujući panoramski pogled na more!
Vila ima rasvjetu na više razina. Lažni stropovi. Podno grijanje. Novi namještaj i uređaji.
Nova asfaltna cesta vodi direktno do parcele. Spuštanje do mora nježno. Najbliža plaža Trsteno udaljena je 600 metara.

Zbog potrebe za hitnom prodajom, imate priliku kupiti ovu vilu u Crnoj Gori po "gorućoj" cijeni.
Cijena - 260 000 eura.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
2-sobne apartmane, LUŠTICA BAY, Centrale. Na rate 233 500 EUR
Kucau selu Reževići na Budvanskoj rivijeri 245 000 EUR
HITNO prodaje se HOSTEL u Starom Gradu Kotor 750 000 EUR
Kuca sa 3 odvojeni apartmana u Petrovcu 210 000 EUR
Ka vrhu