Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Kamena kuca na Budvanskoj rivijeri

180 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 21 sept. 07:13 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Kuća na 2 sprata na Barskoj rivijeri 99 000 EUR
Nova vila u Tivtu 700 000 EUR
Kuca na placu 486m2 u Kuljacima. Pogled. Uknjizeno 85 000 EUR
Apartman u elitnom kompleksu Dukley Gardens 856 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Budva
Na prodaju je prekrasna kamena vila s pogledom na more, koja se nalazi u predgrađu Budve – naselju Lapchichi. Nekretnina je smještena u kompleksu od 5 vila. Parking. Veliki zajednički bazen s pogledom na obalu Budvanske rivijere.

Površina vile je 200 m2. U strukturi kuće nalaze se 3 apartmana s površinom od 95, 74 i 23 četvorna metra. Općenito, kuća ima 2 dnevne sobe, 2 kuhinje, 2 spavaće sobe i studio apartman. Svaki apartman ima terase s divnim pogledom na Jadransko more. Parcela od 400 m2, također postoji i mala kuća za goste. Sa parcele se pruža panoramski pogled na grad, otoke Sv. Stefana i Sv. Nikole.

Cijena – 180.000 eura
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
Leaflet
AdriaMoment
Stan sa garazom na obali, Igalo 115 000 EUR
Kuća s velikom parcelom u mirnoj lokacije 150 000 EUR
Novi stan na 1 liniji u Strpu. Svoja plaza, ponta 70 000 EUR
 Novi stan u Bečićima sa izvrsnom lokacijom 114 000 EUR
Ka vrhu