Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Kucau selu Reževići na Budvanskoj rivijeri

245 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 dec. 09:52 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
AdriaMoment
2 stanove u Bigova. 1 linija! 75 600 EUR
Kuca na Lustici, kod plaze Zanice 87 000 EUR
Studio-apartman u kompleksu sa bazenom Becici 60 000 EUR
Stan Sa Svojim Dvoristem Budva Babin Do 55 000 EUR
From
Store
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Budva
Neobično ugodna i udobna kuća ukupne površine 120 m2 nalazi se u selu Reževići na Budvanskoj rivijeri. Parcela je 171 m2. Kuća je izgrađena 2013. godine, koristeći visoko kvalitetne, ekološki prihvatljive i energetski štedljive materijale. Zahvaljujući tehnologijama koje štede toplinu, kuća je idealna za život tijekom cijele godine.

Unutrašnjost vile izrađena je u mediteranskom stilu uz korištenje prirodnih materijala. Zidovi su izrađeni od prirodnog kamena, au dvorištu se nalazi mali prostor za sjedenje - vrt, s roštiljem. Višegodišnje masline rastu na tom području.

Struktura kuće:
1. sprat - 2 spavaće sobe, velika kupaonica s jacuzzijem i tušem.
2. sprat - dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica, terasa.
S natkrivene terase pruža se izvanredan pogled na more. Vila se grije kaminom na čvrsto gorivo. Instalirani klima uređaj i bojler. Vodovod i kanalizacija. Tu je i parking za automobile.
Postoji mogućnost popunjavanja još jednog kata! Kuća se nalazi 500 metara od nasipa udobnog sela Rezhevichi. Ovdje je plaža Drobni Piesak, koja je poznata po samoći i čistoj vodi.

Vila je u potpunosti pripremljena za ugodan odmor i dulji boravak u Crnoj Gori.

Cijena kuće u Crnoj Gori - 245.000 eura
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Visit our store page
Donja Lastva, bb, Tivat Show on the map
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
AdriaMoment
Kuca na Lustici, kod plaze Zanice 87 000 EUR
Luksuzan 1-soban stan u Babin Do 95 000 EUR
Imanje u Radovicima, Plavi Horizonti, Lustica 285 000 EUR
Luksuzan 2-soban stan Budva Rozino 122 000 EUR
Ka vrhu