Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Velika kuća u Budvi sa pogledom na more

180 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 12 jan. 17:15 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Stan sa najboljim pogledom u Petrovcu 155 000 EUR
Kamena vila u Perastu. 20 metara od mora 425 000 EUR
Vila u klupskom kompleksu u Kostanjici. 1 red! 690 000 EUR
Renoviran 2-soban stan u Kotoru 105 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Budva
Prodaje se velika kuća sa pogledom na more u glavnom gradu Crne Gore – gradu Budvi. Ova kuća na 3 kata nalazi se u predjelu Beli Do, blizu centra. Kuća se nalazi na brežuljku, zahvaljujući kojem se s prozora otvara prekrasan panoramski pogled na grad i more. I, istovremeno, teren je gotovo ravan, prikladno je i brzo hodati do centra grada, nasipa i mora.

Površina kuće – 220 m2 plus terase! Svaka etaža ima 2-3 spavaće sobe, terase i kupaonicu.

Parcela – 176 m2. Postoji parkiralište.

S obzirom na veliku površinu, izvrsnu lokaciju i pristupačne troškove, ova kuća u Budvi jedna je od najboljih ponuda nekretnina u Crnoj Gori za investiranje, iznajmljivanje i, naravno, obiteljski život.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Ulica 16, br.7, Rozino, Budva Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Imanje u Radovicima, Plavi Horizonti, Lustica 285 000 EUR
Novi stan u blizini fakulteta u Budvi 76 000 EUR
Moderna vila u Budvi 1 100 000 EUR
Kamena kuca u Perastu. 5 zasebnih apartmana 865 000 EUR
Ka vrhu