Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Kuca u Baosicima sa 3 dvosobne stana

340 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 19 jan. 10:37 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Nova kuća sa dva stana. Dobra Voda, Bar 125 000 EUR
1 red od mora! Lepetane. Mozda graditi 4 sprata 295 000 EUR
Stan Sa Svojim Dvoristem Budva Babin Do 55 000 EUR
Stan sa najboljim pogledom u Petrovcu 155 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Herceg Novi
Prodaje se kuća za 3 stana u Baošićima – mirnom i ugodnom selu u regiji Herceg Novi.

Površina kuće – 190 m2. Parcela – 396 m2.

Prizemlje sastoji se od 2 odvojena apartmana, svaki sa svojim ulazom. Prema strukturi, jedan apartman ima dnevni boravak i 2 spavaće sobe, drugi također ima 2 spavaće sobe i mini kuhinju.

Prvi sprat je prostrani stan od 100 m2. Ima veliki dnevni boravak, kuhinju, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, garderobu, odvojenu tuš kabinu, 3 balkona, tehničku sobu.

Kuća je ograđena. Potpuno namještena. Postoji video nadzor. Gradska voda, dodatni bunar za vodu (u slučaju nedostatka gradske vode), kanalizacija. Ulaz do kuće sa strane glavne ceste. U dvorištu se nalazi parking za 4 automobila. Postoji malo zeleno dvoriste s voćkama, alojom.

Udaljenost od mora – 50 metara, lagani spust od kuće do plaže. Na nasipu se nalaze ugodni kafići, restorani, trgovine, pošta – sve na pješačkoj udaljenosti. Ova nekretnina u Crnoj Gori izvrsna je za turiste tokom sezone. Postoji izvještaj o legalnoj isporuci kuće ljeti. Plaćeni porezi i računi.

Kuću su vlasnici izgradili za sebe krajem januara 2014. (razina zgrade A +, tu su fotografija i videozapis gradnje kuće od nule do kraja). Postoji projektna dokumentacija za završetak 2. sprata.

Kuća ima dobru lokaciju, na sat vremena vožnje od međunarodnih zračnih luka Tivat i Dubrovnik (Hrvatska).

Kuća za 3 stana u Baošićima izvrsna je opcija za zivot i iznajmljivanje.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Ulica 16, br.7, Rozino, Budva Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
2 kuće na velikom placu blizu Cetinja 46 000 EUR
Luksuzna vila u prestižnom dijelu Budve 450 000 EUR
Najbolija nova vila u kompleksu u Tivtu 680 000 EUR
Renovirana kamena vila na obali u Dobroti 500 000 EUR
Ka vrhu