Objavljeno: nov. 29 2021 12:28

Nedavno renovirana kamena vila sa fantasticnim pogledom

EUR

Objavljeno: nov. 29 12:28
Pregleda: 23
Prodaje se dvojna kamena vila koja je proizvod renoviranja stare kamene kuce sagrađene prije 400 godina.

Vila posjeduje ukupno 6 soba, 6 kupatila, dnevni boravak sa kuhinjom, bazen sa grijanjem povrsine 10x4m, natkrivenu verandu od 25m2 kao i ostavu povrsine 43m2.

Na prizemlju objekta je 5 soba svaka sa svojim kupatilom dok se na spratu kuce nalazi jos jedna soba sa kupatilom, dnevni boravak od 40m2 koji ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom, kao i kuhinja i trpezarija povrsine 40m2.

Dvoriste koje okruzuje objekat je lijepo uređeno prilagođeno ambijentu i ima fantastican pogled na zaliv i luksuzni kompleks Porto Novi.

Od kada je renovirana 2016 godine vila se uspjesno izdaje turistima kao objekat klase lux te se s tog aspekta moze posmatrati kao vrlo ozbiljna investicija. Nekoliko plaza je udaljeno 15ak minuta voznje dok je popularna Lustica bay na svega 20ak minuta voznje od objekta isto kao i tivatski aerodrom.

Vila je opremljena kombinacijom antickih i modernih komada namjestaja, svaka prostorija je klimatizovana a posjeduje i parking za 2 automobila.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija