Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Renovirana kamena kuća u Bijeloj, Herceg-Novi

79 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 08 avg. 18:52 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
1soban stan u centru Petrovca s terasom i pogledom 74 000 EUR
Kuća za 3 apartmana u Dobre Vode. 1 red od mora 425 000 EUR
Kuca na placu 486m2 u Kuljacima. Pogled. Uknjizeno 85 000 EUR
1 red od mora! Tivat, Lepetane. Hitna prodaja 295 000 EUR
Prodaje se kamena kuća u Herceg Novom. Ova prekrasna renovirana kuća sa pogledom na more nalazi se u Bijeloj. Udalena je od 700 m od mora. Smještena na brdu i ima otvoren pogled na more, koji nikada neće biti blokiran.

Kuća je sagrađena prije više od 100 godina, iznutra je u potpunosti obnovljena. Okružena je zelenom zonom, na mjestu su ukrasne biljke, smokve, murve, šipak. Površina zemljišta – 140 m2. Teritorij je uređen, organizirana je prekrasna rasvjeta i vrtne staze. Sa parcele, kao i iz kuće, pruža se zadivljujući panoramski pogled na Tivatski zaljev i otoke.

Ukupna površina kuće je 80 m2, zajedno s vinarijom, koja nije korištena po svojoj namjeni i dio je kuće sa zasebnim ulazom. U prostorijama vinarije možete opremiti zaseban stan. Na ulazu u kuću je opremljena prekrasna, natkrivena terasa od 35 m2. Blagovaonica je organizirana na terasi, nalazi se kameni radni sto, voda se dovodi.

Kuća je suha, čvrsta i ekološka. Zidovi debljine 0,8 metara od prirodnog kamena. Gradska struja, kanalizacija i vodovod. Do parcele vodi dobra asfaltna cesta, opremljeno je parkiralište i prekrasne vrtne stepenice koje vode do kuće. Pješačite do mora oko 10-15 minuta.

Prodaje se kamena kuća u Herceg Novom, Bijela. Cijena – 82.000 eura

Bijela je mirno, mirno mjesto s lijepom šetnicom. Grad se nalazi na obali Tivatskog zaljeva, 12 kilometara od Herceg Novog i oko 20 km od Kotora. Trajekt Kamenari-Lepetani udaljen je samo 2 kilometra. Plaže su ovdje uglavnom šljunčane, na mjestima s krupnim pijeskom, koji se izmjenjuju betonskim platformama. More je čisto. Linija privatnih kuća i plaža podijeljena je lijepom šetnicom. Biela se ne odlikuje bukom i užurbanošću, više je namijenjena mirnom i opuštajućem odmoru.

Video https://www.youtube.com/watch?v=PMqRJwz97cI&t=5s
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Moderan stan sa pogledom i dvoristem u Bigovu 260 000 EUR
2 red od mora! Tivat. Objekt u izgradnji. 700 m2. 750 000 EUR
 Novi stan u Bečićima sa izvrsnom lokacijom 114 000 EUR
Kuća u starom gradu Budva 1 700 000 EUR
Ka vrhu