Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Renovirana kamena kuća u Muo. 1 red od mora!

230 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 23 okt. 19:26 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Dupleks u kompleksu sa bazenom Risan 176 000 EUR
Najbolija ponuda! Kuca kod plaze Zanice 87 000 EUR
Stan sa garazom na obali, Igalo 115 000 EUR
Novi 2-soban stan u Budvi,Dubovica Luks 87 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Kotor
Drevna kamena kuća u Muo od mora je odvojena samo uskom obalnom cestom. Kuću su renovirali renomirani europski arhitekti koji su uspjeli kombinirati moderan dizajn sa starim balkanskim stilom.

Površina kuće – 90 m2. U prizemlju se nalazi veliki otvoreni prostor, dnevni boravak s čajnom kuhinjom i kupaonica. Na drugom katu su spavaća soba, prostrana garderoba i dnevni boravak s pogledom na more. Treći kat također ima jednu spavaću sobu, garderobu i kupaonicu. dvorište.

Stara kuća u Muo (Boka Kotorska) jedna je od najboljih ponuda nekretnina u Crnoj Gori u odnosu na cijenu i kvalitetu.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Kamena vila na prvoj liniji u Kotorskom zalivu 890 000 EUR
Prodaja premium apartmana u Pržnu, Budva 165 000 EUR
Ljepa kuca na 2 stana, Herceg Novi, Topla 140 000 EUR
Kamena vila blizu Budve. S bazenom i pogledom 375 000 EUR
Ka vrhu