Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Renovirana kamena vila na obali u Dobroti

500 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment Danas 13:30 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Vila u klupskom selu pored plaže Zanjice, Lustica 170 000 EUR
Novi stan u kompleksu s bazenom. Muo, Kotor 99 000 EUR
Novi stanova u Becicima povoljno 53 839 EUR
Kuća sa 3 apartmana u Tivtu, Gradiošnica. 180 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Kotor
Prodaje se potpuno renovirana kamena kuća u Dobroti, Kotor. Sastoji se od dva dijela: stara kamena kuća i moderni dio s panoramskim prozorima. Kuća je arhitektonski i dizajnersko zamišljena kao spoj modernih i tradicionalnih stilova. Smještena u drugom redu od obale, samo 20 metara od mora.

Površina kuće – 250 m2. Sadrži 2 dnevne sobe s kuhinjama, 2 spavaće sobe i 2 odvojena studio apartmana.

Struktura kuće
Tlocrt kuće je konstruktivan, osmišljen do najsitnijih detalja i pruža mogućnost korištenja nekretnine kao obiteljske kuće i ima potencijal za iznajmljivanje.

U suterenu modernog dijela nalaze se 2 studio apartmana istog rasporeda. Svaki od njih opremljen je čajnom kuhinjom sa modernim kućanskim aparatima, ugrađenim ormarima. Kupaonice imaju tuševe. Instalirani snažni split sustavi. Tu je i tehnička soba / kotlovnica. Prizemlje ima poseban ulaz s ulice. Zahvaljujući tome, ovi studio apartmani potpuno su neovisni od ostatka prostorije i mogu se udobno koristiti za iznajmljivanje ili kao apartmani za goste / osoblje.

Središnji ulaz vodi na prvi sprat kuće. Sastoji se od dvije prostrane dnevne sobe, i svaka je opremljena modernom kuhinjom. Veci dnevni boravak smješten je u modernom dijelu kuće, ima panoramske klizne prozore i pristup velikoj terasi s djelomičnim pogledom na more. Drugi dnevni boravak nalazi se u unutarnjem, obnovljenom kamenom dijelu kuće (zidovi u ovom dijelu kuće su viši od pola metra). Tu su i kuhinja i kupaonica s tušem.

Iz drugog dnevnog boravka unutarnje stepenice vodi do drugog sprata i dolje do podruma, gdje se nalaze tehnička soba: praonica i wc. Odatle postoji još jedan izlaz iz kuće.

Na drugom spratu kuće nalaze se dvije ugodne spavaće sobe i kupaonica.

Oprema za kuću
Sve sobe su opremljene sa split sustavima za hlađenje i grijanje. Postoji centralni bojler s volumenom od 300 litara. Podovi su od prvoklasnog granita. Kupaonice imaju visokokvalitetnu talijansku keramiku, sanitarije Top Grohe. Pročelje je izrađeno od bijelog bračkog kamena, a ograde i kapije od kovanog željeza. Svi električni, kanalizacijski i vodovodni sustavi u kući su potpuno novi.

Posebna se pozornost posvećuje kvaliteti toplinske i hidroizolacije. Završni radovi izvedeni su po najvišim standardima, s pažljivo odabranim materijalima i opremom najviše kvalitete. Unutarnja i vanjska rasvjeta.

Parking za 2 automobila

Lokacija
реставрированный каменный дом, Renovirana kamena kuća

Ova renovirana kamena kuća ima jedinstveno mjesto – u centru Dobrote – naj
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
LUŠTICA BAY, Centrale. 2-sobne apartmane, Na rate 233 500 EUR
Kuca kod Fakulteta Dozvolena gradnja 605 m2! Hitno 138 000 EUR
Su Nova kamena vila sa cijenom stana! Hitno! 210 000 EUR
Luksuzan 2-soban stan u Becicima 108 000 EUR
Ka vrhu