Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

3-soban townhouse Bigovo

200 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 dec. 09:43 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Vikendica na Luštici. Jeftino 40 000 EUR
Novi luksuzni stan u Pržnu 176 900 EUR
Luksuzan stan u Budvi (Babin Do) 150 000 EUR
Kuca sa 3 odvojeni apartmana u Petrovcu 210 000 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Tivat
Townhouse u zatvorenom kompleksu VIP klase. Bigova.

POVRŠINA - 140 m²
3 spavaće sobe
3 kupaonice
Prodaja s namještajem (Italija) i aparatima: hladnjak s dvije komore, ploča za kuhanje, pećnica, perilica suđa, napa, hladnjak.
Podno grijanje u svim sobama. U nekim sobama - praonica rublja (perilica rublja s sušilicom, garderoba-ostava).
Klima uređaj u svakoj sobi.
Cijena: 200 000 €

Panoramski pogled na Tivatski zaljev i Porto Montenegro.
Na području kompleksa: SPA, bazen, sauna sa sobom za opuštanje, jacuzzi; roštilj, travnjaci za sunčanje, uređenje krajolika (s automatskim navodnjavanjem, rasvjetom i egzotičnim biljkama), natkriveno parkiralište za automobile, privatna cesta s barijerama, održavanje, sigurnost. Kuće su građene prema tehnologiji otpornoj na potres - temelji su izrađeni od monolitnog armiranog betona, ogradnih konstrukcija - opeke velikog formata, izolacije, dekorativne žbuke, klimatizacije, ventilacije, vodovodne instalacije - kompletne opreme po sistemu "ključ u ruke". Lokacija kompleksa:
Kompleks se nalazi 4 minute od autoceste Tivat-Budva. 15 min do gradova Tivat, Budva, Kotor. Najbliža plaža je staro selo Bigova, udaljeno 1,5 km.

Tel., Viber, WhatsApp +382 68 164 699
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Kamena kuca u Perastu. 5 zasebnih apartmana 865 000 EUR
Renovirana kamena kuća u Bijeloj, Herceg-Novi 79 000 EUR
Zemljište za izgradnju vile U Blizikuce 200 000 EUR
Nove stanove u izgradnji na Lustici 126 000 EUR
Ka vrhu