Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Kamena kuca Đuraševići

230 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 dec. 09:45 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Kuca na Lustici, kod plaze Zanice 87 000 EUR
Prodaja premium apartmana u Pržnu, Budva 165 000 EUR
Studio Sa Terasom U Tivtu Donja Lastva 81 000 EUR
HITNO prodajem KUCU, Budva! 733 euro/m2! 220 000 EUR
From
Store
Broj soba
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Tivat
Kamena kuca se nalazi u etno selu Djurasevici neposredno pored novoizgradjenog kompleksa Lustica bay i ima pogled na otvoreno more. Kompletno je renovirana 2009. god. Sastoji se od tri etaze, a ima ukupno 140 m2.
1. Prizemlje cini trpezarija i kompletno opremljena kuhinja, vinski podrum, wc - ova zona je povezana sa privatnim dvoristem koje ima kamin i ugodan prostor za boravak.
2. Druga etaza je komforan dnevni boravak koji ima kamin i izlazi na prostranu kamenu terasu.
3. Trecu etazu cine dvije spavace sobe sa Duplim krevetom i komforno kupatilo.
Kuca je komforana, rusticno opremljena, posjeduje kablovsku mrezu, centralno grijanje, Wi Fi i parking.
Kuca je udaljena na 2km od plaze Plavi horizonti kao i od Lustica Bay-a, 7km od Aerodroma Tivat, a do predivne plaze Racica 1km.
Neposredna blizina novog magistralnog puta (200m)ciji se radovi privode kraju a koji povezuje Lusticu bay i Tivat, Kotor ili Budvu omogucava vrlo brzu frekvenciju.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Visit our store page
Donja Lastva, bb, Tivat Show on the map
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
HITNO prodajem KUCU, Budva! 733 euro/m2! 220 000 EUR
Luksuzna kuca na 1 liniji Kruce Ulcinj 500 000 EUR
Novi stan u kompleksu s bazenom u Petrovcu 96 000 EUR
Luksuzan stan u Petrovcu 225 000 EUR
Ka vrhu