Objavljeno: maj 10 2022 01:07

Kuća na prodaju!

EUR

Objavljeno: maj 10 01:07
Pregleda: 12
Kuća na prvoj liniji u Crnoj Gori, Tivat, Lepetane. Ekskluzivne nekretnine se nude na prodaju po ceni ispod tržišne!
Površina kuće - 161 m2, površina zemliste - 439 m2.
Kuća je građena u skladu sa reljefom na malom brdu, odvojenom od mora samo uskim putem. Lokalitet je utvrđen kamenim zidom. Kuća ima ukupno 3 sprata. Podrum - tehnički sprat. Raspored 1. i 2. sprata kuće je skoro isti. Svaki od njih ima 3 sobe, kupatilo i veliku terasu. Postoji potkrovlje. Parking za više automobila. Sa svake tačke lokacije i iz kuće pruža se iznenađujuće lep pogled na zaliv. Ova nekretnina uz more ima veoma pogodnu lokaciju. Trajekt Kamenari-Lepetane udaljen je 500 metara od kuće, 5 kilometara do centra Tivta i 12 kilometara do Kotora.
Jedinstvena lokacija na prvoj liniji mora, velika parcela, blizina Tivta i Kotora, čista dokumentacija i, što je najvažnije, ispod tržišne vrijednosti čine ovu nekretninu posebno atraktivnom za ulaganje. Kuću je moguće rekonstruisati u mini-hotel, kuću sa više stanova za dalju prodaju ili u privatnu kuću za porodično stanovanje. Projekat se može prilagoditi svim ciljevima investitora.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
+38269347222

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija