Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Nova vila u Tivtu

700 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment Juče 13:27 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Kuca sa pogledom na more u Babinom Dolu, Budva 450 000 EUR
Urbanizirano zemljište za gradnju vile, Kamenovo 145 950 EUR
Kuca sa 3 odvojeni apartmana u Petrovcu 210 000 EUR
Nove vile u Tivtu 680 000 EUR
Prodaje se nova vila u Tivtu, smještena u mirnom primorskom dijelu Donje Lastve. Cijena je smanjena s 880 na 700 tisuća eura!

Moderna, prostrana vila nalazi se samo 50 metara od mora i plaže. U blizini je prekrasna šetnica. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se luksuzna marina Porto Montenegro, trgovine, međunarodne engleske i državne crnogorske škole. Iz vile se pruža prekrasan pogled na Tivatski zaljev.

Površina vile je 400 m2. Parcela – 700 m2. Ukupno kuća ima 6 spavaćih soba i 5 kupaonica. Luksuzne prostrane terase s pergolama i pogledom na more.

Struktura vile:

Kuća se sastoji od dva dijela: glavnog, koji zauzima 2 etaže, i plus zasebnog stana s vlastitim ulazom na trećem spratu.

U suterenu kuće nalaze se: garaža, vinski podrum, kotlovnica.

Prizemlje zauzima ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak, kupaonica.

1 sprat: 2 velike spavaće sobe, dječja spavaća soba sa vlastitim WC-om, kupaonica s jacuzzijem i tušem, ostava, garderoba, terasa od 40 m2.

2. sprat (zaseban stan sa vlastitim ulazom): kuhinja, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice s tuševima.

Vila je opremljena modernim sustavom video nadzora. Topli pod. Grijanje i grijanje sa solarnih panela. Rezervni izvor električne energije. Akumulator vode. Sustav klimatizacije. Novi namještaj i uređaji.

Zbog potrebe za hitnom prodajom, nova vila u Tivtu prodaje se povoljno – 700.000 eura
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Donja Lastva, bb, Tivat Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Luksuzan stan u Porto Montenegro 300 000 EUR
Prostor za STUDIO-apartman, Bečići, kod SPLENDIDA 35 000 EUR
Penthouse s pogledom na more i Porto Montenegro 235 200 EUR
Kuca na 3 apartmana sa bazenom. Utjeha 300 000 EUR
Ka vrhu