Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Prekrasna kamena vila u Tripovicima, Tivat

399 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 nov. 07:05 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
3-soban stan u Petrovcu sa pogledom na more 169 000 EUR
Velika kuca s bazenom kod mora u Đenovicima 330 000 EUR
Prodaje se jednosoban stan u Budvi po niskoj cijen 49 000 EUR
Vila kod plaze Trsteno! Luksuzno i povoljno 260 000 EUR
Prekrasna kamena vila u Tripovicima, Tivat, ima povrsinu – 167 m2. 3 etaže.

Lijepo uređena kuca sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice i otvorene kuhinje, 3 kupaonice i 4 spavaće sobe (jedna od njih s vlastitom luksuznom kupaonicom). Veliki dnevni boravak otvorenog plana vodi na prekrasnu terasu, idealnu za opuštanje.

Kuća su nedavno obnovljena i uređena od strane dva renomirana dizajnera koji vješto kombiniraju autentičnost i modernost. Izvorni kameni unutarnji zidovi, drvene grede i rustikalni podovi od drvenih dasaka skladno se kombiniraju s modernim unutarnjim uređenjem i luksuznim namještajem. Kuća je opremljena aparatima Bosch i talijanskom tehnikom. Prodaje se djelomično namješteno, po dogovoru.

Kuća se nalazi u nevjerojatnom ekološkom zelenom području oko oleandra, maslina i naranče. Parcela – 201 m2. Parkiralište.

Selo Tripovichi nalazi se na padini odmah iznad Porto Montenegro. Savršeno mjesto, dizajn i privatni ulaz čine ovu vilu jednom od najpoželjnijih u Tivtu. Ovdje su stvoreni svi uvjeti za ugodan obiteljski život.

Kucu u predgrađu Tivta mozete kupiti za 399.000 eura
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Posjetite našu prodavnicu
Ulica 16, br.7, Rozino, Budva Prikaži na mapi
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Kamena kuća na prvoj liniji u Đenovićima, Herceg N 240 000 EUR
2-soban stan u Rozinu, Budva. 95 000 EUR
Urbanizovan plac u Rezevicima. Pogled! 300 000 EUR
Poslovni prostor u Starom Gradu Kotor 160 000 EUR
Ka vrhu