Objavljeno: okt. 15 2021 03:02

Prodajem imanje, Prekobrđe, Jabuka, opština Kolašin

EUR

Objavljeno: okt. 15 03:02
Pregleda: 19
Lokacija: Jabuka Rutovića, Prekobrđe, opština Kolašin
Kvadratura: 7000 m2
Uslovi prodaje: Moguća kompenzacija za stan/kuću na primorju
Vlasništvo: 1/1
O imanju:
Udaljenost imanja od Podgorice je 38km, udaljenost od Kolašina 30km, dok je udaljenost od magistrale (most Pjenavac) 3km. Put je asfaltiran. Nadmorska visina 215m.
Imanje je obezbijeđeno vodom i strujom.
Uz imanje protiče rijeka Sjevernica (300 m), a u prečniku od 5 km nalaze se rijeke Morača, Mrtvica i Ibrištica. Kanjon Sjevernice, jedan od najređe osvajanih kanjona pruža mogućnosti splavarenja, kanua, kajakaštva, alpinizma i sportskog ribolova. Imanje izlazi na plažu pristupačnu za kupanje i ostale sportske aktivnosti.
Čist vazduh i voda pruzaju odlične uslove za uzgoj ribe i izgradnju ribnjaka. Izuzetno pogodno područije za gajenje svog voća i povrća.
Jabuka Rutovića predstavlja idealno mjesto za uzgoj pčela i proizvodnju meda, čime se domaćinstva u ovom selu bave generacijama unazad. Čist nezagađen vazduh, idealna nadmorska visina i raznovrsnost ljekovitog bilja omogućavaju proizvodnju čisto organskog i visoko kvalitetnog meda.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija