Objavljeno: jul 04 2020 09:39

Novi stambeni kompleks u Baru na 200 m od mora

EUR

Objavljeno: jul 04 09:39
Pregleda: 4
Veliki izbor stanova razlicite strukture u novom stambenom kompleksu koji se gradi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Baru.

Kompleks će obuhvatati dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 33 do 245 m2, cijene se kreću od 1600-2500 eura/m2 (cijene se razlikuju u zavisnosti od kvadrature, položaja i spratnosti), zatim park površine 13.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Takođe, u neposrednoj blizini (50m) nalazi se zatvoreni sportski kompleks a plaža je udaljena svega 250m od kompleksa.

Obje zgrade u sklopu kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd.

Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne kupcima lux apartmana na poslednjem spratu u našem kompleksu.

Zgrade će raspolagati sa 109 garažnih mjesta u suterenu, dok će otvorenih parking mjesta sa rampom biti 68 cija je cijena 7000 eura,a u blizini zgrade je i otvoreni javni parking.

Završetak cjelokupnog projekta predviđen za mart 2020. godine.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija