Objavljeno: avg. 28 2018 10:31

Prodajem kuću u Humcima

EUR

Objavljeno: avg. 28 10:31
Pregleda: 29
Objekat se nalazi u Humcima na placu od 1296 kvadrata,ograđen je kamenom ogradom.Manji objekat je skoro završen.Ima dovedena struja,postavljene cijevi od vode na prvom i na drugom spratu.Garaža ima kanal,kupatilo.Objekat ima ukupno 90 kvadrata,po spratu 45.

Drugi objekat ima oko 530 kvadrata spoljašnji dio,a betonska ploča na prvom spratu je 288m2,donji sprat je pregrađen,2 kupatila,hodnik,kuhinja sa špajizom,dnevni boravak,2 sobe,izlazak u garažu i ostava.Na gornjem spratu je ostavljen prostor u jednom dijelu.Betonska ploča krova je,izolacija je postavljena bitumen,kondor,kamena vuna,daska,folija,letve i švedski lim.Zid kuće je zidan sa opekom po austirjskom licenci,ljeti hladi,a zimi grije.

Struja je dovedena do ulaze i cijevi od vode su postavljene isto do objekta.Objektat je rađen pod stručnim nadzorom.Predat je zahtjev za legalizaciju objekta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija