Objavljeno: jun 04 2019 02:54

Prodajem Kuću, Krašići

EUR

Objavljeno: jun 04 02:54
Pregleda: 40
Prodaje se kuća u Krašićima, 120 metara od mora, 3 etaže. Kuća površine 100m2, zemljište površine 106m2. Prvi sprat: dnevni boravak - trpezarija - kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, veš. Sve je novo: namještaj, hladnjak, perilica rublja, kožni kauč i stolice. Drugi sprat: dvije spavaće sobe, kupaonica s tušem, balkon-terasa, unutarnje stubište - na treće sprat; Treći, potkrovni sprat: velika soba od 30m2, kupaonica i balkon.
Kuća je kompletno renovirana, nova vodovodna i električna instalacija, kapa. remont. Postoji vodovod i rezervni rezervoar za vodu. Ispred kuće se nalazi terasa od 20m2 i travnjak od 20m2, isprepletena vinovom lozom i velikim stablom mandarine. Iz bilo kojeg sprata - prekrasan panoramski pogled na more i planine. Kuća se nalazi na uzvisini koja pruža hladnoću ljeti, ventilaciju u vansezoni, stoga je kuća suha.
Nasuprot kuće nalazi se centralna opremljena plaža - bar - restoran. Naselja ima moderan kanalizacioni sistem, svi putevi su ažurirani. Početak Kotorskog zaliva, Luštica. 12 km od Tivata i Kotora.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
40

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija