Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Dhoma dhe Apartment me Qera/Ditore Halkidiki Greqi

Iznajmljuje se od: Prona24.al Juče 18:38 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
➡️ Ofrojmë Dhoma,Studio,dhe Apartmente me Qera Ditore për Pushime Verore në Nea Potidea Halkidiki Greqi.
➡️ 𝐃𝐡𝐨𝐦𝐚𝐭 𝐪𝐞 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐣𝐦𝐞 𝐣𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐫 2/3/4 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚.
➡️ Çmimet Varjojne ne Varesi te Neteve te qendrimit dhe Perjudhes (Muajit).
➡️ Vila " Sammys Rooms " ndodhet në Nea Potidea në rreshtin e dytë 80 m nga deti.
➡️ Per Rezervime 𝙆𝙤𝙣𝙩𝙖𝙠𝙩𝙤𝙣𝙞 00306994867940 𝙑𝙞𝙗𝙚𝙧 & 𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥
➡️ 𝙆𝙡𝙞𝙠𝙤𝙣𝙞 𝙬𝙬𝙬.𝙨𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨.𝙜𝙧 𝙤𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙍𝙤𝙤𝙢𝙨 𝙃𝙖𝙡𝙠𝙞𝙙𝙞𝙠𝙞 𝙎𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨 𝙥𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙞𝙣𝙛𝙤 𝙙𝙝𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙤 𝙧𝙧𝙚𝙩𝙝 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚.


#sammysrooms #sammys #sammysapartment
Ka vrhu