Objavljeno: maj 12 2022 01:07

DeLux aprtman sa privatnim dvorištem i garažom

EUR

/ mesečno
Objavljeno: maj 12 01:07
Pregleda: 11
Lokacija aprtmana je u centru grada, ušuškana u tihoj ulici, obiluje mediterenskim zelenilom , u odličnoj harmoniji urbanog, poslovnog i relaksirajućeg .

Apartman je orjentisan na prostran hodnik sa ugradnim ormarima, kupatilo sa tuš kabinom od kaljenog stakla , španskom keramikom,granitnim pločicama i kombinovanom mašinom za pranje veša.Posjeduje podno grijanje.Hodnik vodi do kuhinje koja je odvojena mermernim šankom od trpezarije.Kuhinja je komplet ugradna od kantovanog medijapana visokog kvaliteta , u visokom sjaju, automatizovane roletne sa bešumnim motorom.Posjeduje sve električne uredjaje Gorenje – Life Simplified linije.

Trpezarija je opremljena modernim stolom i stolicama za ručavanje italijanskog proizvođača.

Dnevna soba posjeduje ugaonu garnituru i brodsku fotelju od kvalitetne kože.Opremljena je sa 4K televizorom , rasvjetom od renomiranog proizvođača koju je moguće prilagođavati ambijentalnom režimu.

Spavaća soba posjeduje king size ležaj sa anatomskim dušekom , noćni ormarić, fotelju , ormar za odlaganje garderobe, UHD televizor, automatizovane roletne sa bešumnim motorom. Stakla na prozorima su dupla , antireflex i tonirana , što doprinosi odličnoj izolaciji usled spoljnje buke i težeg zagrijavanja usled izloženosti jakom suncu.

Dvorištu se pristupa iz dnevne sobe preko balkona. Mogućnost postavljanja baštenske garniture i uzgajanje mediteranskog voća iz saksija. Odvojeno je zelenilom od okoline.

Garaža je van standardnih dimenzija , tako da je moguće parkirati duži porodičan automobile.

Apartman posjeduje video interfon , blind vrata sa duplom izolacijom, unutrašnja vrata su od kvalitetnog drveta sa izolacijom , entereijer je obojan prijatnim nježnim bojama sa relaksirajućim foto-tapetama. Klimatizovan po zonama.

Mogućnost rentiranja bez garaže, cijena 750e.

Uslov, ugovor na godinu dana, pet posljednjih kirija.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
067999909

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija