Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Luksuzan stan u Budvi (Babin Do)

150 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 dec. 09:47 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Kuca u Budvi, Lazi 170 000 EUR
Nova kuca u Krimovici, Budvanska rivjera 85 000 EUR
HITNO prodajem KUCU, Budva! 733 euro/m2! 220 000 EUR
Luksuzan 2-soban stan u Becicima 108 000 EUR
Luksuzan stan u Budvi (Babin Do) - hitna prodaja nekretnina u Crnoj Gori. Apartman od 87 m2 nalazi se u novoj zgradi na 4. spratu.

Kuća ima talijanski lift s klima uređajem. Dovršavanje zajedničkih prostora unutar venecijanske žbuke, travertina i mramora.

Struktura stana: veliki dnevni boravak, odvojena kuhinja, 2 kupaonice, 2 spavaće sobe, terasa. Svaka spavaća soba ima francuski "balkon", prekrasan pogled s bilo kojeg prozora, terasu.

Njemačka kuhinja NOLTE, Siemens kombinirana pećnica s mikrovalnom funkcijom, ploča za kuhanje i izvlakač, Gorenie hladnjak, Grohe slavine. Ugrađeni namještaj po narudžbi na pojedinačnim skicama. Klima uređaj, TV sa satelitskim programima, TV i kućno kino Panasonic. Sobe imaju ormar i velike ormare. U ukrasu stana korišten je njemački tapet. Spavaće sobe su njemački namještaj. Dizajnerske kožne stolice i neki namještaj. Pod polja u boji prirodnog oraha. Popločan pod u kupaonicama, hodniku i kuhinji. Na terasi vanjski namještaj Emu (Indonezija).

Aluminijski dvokrilni prozori, panoramski prozori, rolete na svim prozorima. U svakoj sobi i kupaonici nalaze se grijači za zimu.

Do mora 5 minuta hoda, Stari grad Budva - 8 minuta hoda. Sve je u blizini: more, trgovine, tržnica, pješačke ulice i restorani. Uspon uzbrdo je kratak, nema buke od gužve turista i diskoteka, podzemnog parkinga iu dvorištu - samo za stanovnike kuće.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Visit our store page
Donja Lastva, bb, Tivat Show on the map
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Nova kuca u Krimovici, Budvanska rivjera 85 000 EUR
Kucau selu Reževići na Budvanskoj rivijeri 245 000 EUR
Kuca u Budvi, Lazi 170 000 EUR
1-soban stan u Budvi Podkosljun 65 500 EUR
Ka vrhu