Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!
 

Stan Sa Svojim Dvoristem Budva Babin Do

55 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 29 dec. 09:41 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Selo LUčići Herceg Novi Crna Gora AKC 260 000 EUR
Luksuzan 1-soban stan u Babin Do 95 000 EUR
Kuca na Lustici, kod plaze Zanice 87 000 EUR
2 stanove u Bigova. 1 linija! 75 600 EUR
From
Store
Broj soba
Adresa
Površina
Lokacija
Budva
Apartman se nalazi u mirnom dijelu Budve - Babin Do, 7 minuta hoda od obale (500 m)

Prizemlje. Površina stana je 37 m2, plus dvorište. Apartman se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s tušem i terase okružene cvijećem i grožđem.

Zgrada je povezana sa svim urbanim komunikacijama. Odlično stanje fasade. Visoki stropovi.

Stan je potpuno namješten i spreman za stanovanje ili najam. Opremljenost apartmana, uključeno u cijenu objekta: novi namještaj, klima uređaj, perilica rublja, bojler na vodu, bojler, vodovod, ugradna kuhinja, ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak. Podne pločice u stanu.
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Visit our store page
Donja Lastva, bb, Tivat Show on the map
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
  Online
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Kuca na 3 apartmana sa bazenom. Utjeha 300 000 EUR
Vila u Tivtu, Donja Lastva 695 000 EUR
1-soban stan u Budvi Podkosljun 65 500 EUR
HITNO prodajem KUCU, Budva! 733 euro/m2! 220 000 EUR
Ka vrhu