Objavljeno: okt. 28 2013 09:41

Sibirska sumska macka Neva Masquerade

Objavljeno: okt. 28 09:41
Pregleda: 35
Sibirci(srednja duzina dlake)hipoalergijski,ne linjaju se,poseduju osobine karakteristicne psu, mogu da se nauce da donose stvari,otvaraju vrata,veoma inteligentni,druzeljubljivi,dobro se slazu sa drugim kucnim ljubimcima,pogotovo psima,drugi po velicini u svetu macaka posle Main Coon-a,velikih macijih akrobatskih sposobnosti,mogu da se nauce da idu na povodcu a opet su izuzetno velike maze.Rasa stara preko 1000 godina(izuzetno zdrava, zive oko 20 godina),nastala ukrstanjem Lynx lynx i domace macke bez ljudskog uticaja.Prvi put predstavljena na izlozbi 1870 u Crystal Palace.Macke bele boje sa plavim ocima(koje su primetno krupnije i misicavije su pod rasa Sibirske macke i zovu se Neva Masquerade-Colour Point-).Nase macke su cistokrvne bez krvi Persijanera i Sijamaca, niti parimo nase zenke sa nosiocima golden i red gena koji su zabranjeni(ukrstane macke nemaju mogucnost takmicenja,niti osobenosti,temperament i sposobnost istih kao ni kvalitet krzna koji se kod Sibirskih sastoji iz 3 razlicita sloja)clanovi smo TICA.Nazalost moramo da se ogradimo od svih kupaca koji su uzeli macice od nas kao kucne ljubimce pa iste parili(bez nase saglasnosti)i sa raznim dugodlakim mackama(koje nazalost nisu Sibirske) i iste oglasavaju. . .

+381(0)63488888 ; +381(0)614448888 ; +381(0)628488888 [email protected]
IMAMO 5 ESKLUZIVNIH NEVA MASQUERADA RODJENIH 1.10.2013 KAO I DVA TRADICIONALNA KOJA SU VEC NAPUNILA 3 meseca!
Macici dolaze sa kompletnom dokumentacijom(celokupan pedigre, sva kolena, poreklo),TICA, rodovnikom(kucni ljubimac(rasan)bez rodovnika je isto sto i covek bez porekla,korena i rodjaka, auto bez saobracajne ili stan bez vlasnickog lista,niti bez njega postoji garancija da se radi o autenticnoj rasi),pasossem,cipovani,testirani(FIV,FELV,PKD negativni)Toxoplazma tretirani. Ponosni smo jer smo postali vlasnici Neva Masquerade koja je direktan potomak Dorofeii Velikii Ohotnik,macka u vlasnistvu gospodina predsednika Dimitrij Medvedeva!
BEOGRAD
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
35
00381614448888

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija