Objavljeno: jul 18 2013 11:41

Luksuzni apartmani

EUR

Objavljeno: jul 18 11:41
Pregleda: 10
Apartmani se nalaze u Ulcinju u samom centru grada, udaljeni svega 100 metara od plaže. U ponudi su 3 luksuzna apartmana koncepcije jednosobnih stanova, sa odvojenim ulazima, obezbijeđenim parkingom i izlazom na dvije glavne ulice. [Kliknite ovdje za sve slike apartmana]
Svaki od apartmana ima dnevnu sobu, odvojenu spavaću sobu, kuhinju, trepezariju i zaseban balkon. Apartmani su za dvije osobe (francuski ležaj u svakom) i opremljeni su najmodernijim namještajem. Kuhinje su kompletno opremljene (tehnika, sitni invetar), a LCD televiziri sa kablovskim i satelitskim programima se nalaze u dnevnim i spavaćim sobama. Apartmani posjeduju i svu neophodnu kućnu tehniku, inverter klimu, veš mašinu itd.
Iz apartmana se pruža pogled na more, a prirodna svjetlost koja se probija kroz velike staklene površine čini ambijent dodatno prijatnim.
Zbog izuteno povoljne lokacije smještaja, sve praktično da na dohvatu ruke. Restorani, prodavnice, brze hrane i kafe barovi su na stotinak metara.
Izdavanje je moguće sezonski i preko cijele godine.
Dođite i uvijerite su komfor i udobnost naših luksuznih apartmana. Sigurni smo da ćete nam se opet vratiti.
Dobrodošli!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
069457488

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija