SAMOPOSLUZNA PRAONICA ZA KUCNE LJUBIMCE

Oglas preduzeća. Prodaje se od: KOBID d.o.o. SAMOPOSLUŽNE PRAONICE 18 mart 22:22 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

9 500 EUR

Lokacija: Podgorica
Kućni ljubimci : Psi
Poštovani predstavljamo Vam novi proizvod na tržištu, SAMOPOSLUŽNA PRAONICA ZA KUĆNE LJUBIMCE, projektiranu i proizvedenu vlastitom proizvodnjom u tvrtci KOBID d.o.o. SAMOPOSLUŽNE PRAONICE Daruvar - Croatia.

Tvrtka „KOBID“ d.o.o. osnovana je 1995. godine, sa sjedištem u Daruvaru, ul. Petra Zrinskog 30B. između ostalog djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja samoposlužnih autopraonica visoke kvalitete i funkcionalnosti.Višegodišnjim iskustvom na pranju vozila naš tim inženjera i tehničara razvio je proizvod samoposlužnu praonicu za kućne ljubimce primjenjujući najnoviju tehniku, tehnologiju i dizajn na tom području.

Kompletan uređaj izrađen je od visokokvalitetnih materijala kao što su INOX AISI 304 kompletna konstrukcija praonice, vodootpornih tipkala, kompletne elektronike u sustavu zaštite IP67 i ostale vrhunske opreme kao npr. što je sušilo (fen) projektirano samo za kućne ljubimce izrađene najnovijom tehnologijom i tehničkim rješenjima, te najmodernijim dizajnom predviđen za uporabu na otvorenim i zatvorenim prostorima.

U našem proizvodnom programu imamo i kontejner (prostoriju) u koju se smješta sama samoposlužna praonica za kućne ljubimce u raznim izvedbama i dimenzijama ovisno o Vašem prostoru, te izvedbe raznih nadstrečnica iznad same praonice.

Za samu ugradnju samoposlužne praonice kućnih ljubimaca potrebno je osigurati podlogu dimenzija 1 x 2,5 metra, vodovodni priključak 1/2 " (cola), priključak za struju ili monofazni priključak minimalno 5 kW osigurača 16A , te odvodnju u kanalizaciju s priključnom cijevi promjera 50 mm. Dimenzije same konstrukcije praonice su: širina: 2200 mm x dubina: 600 mm x visina 1750 mm.

Garancija na kompletno isporučenu opremu je tri godine.

VIDEO: http://youtu.be/1wlF9huJEdAZa sve narudžbe i informacije obratite se na:KOBID d.o.o. samoposlužne praonice

URED DARUVAR: URED ZAGREB:

Petra Zrinskog 30B Vladimira Filakovca 17

43500DARUVAR 10000 ZAGREB

CROATIA CROATIA

Kontakt: Boris Doneski dipl.ing.stroj.

Tel: +38512307754

Fax: +38512307754

Mob: +385915086649

Mail: boris.doneski@kobid.hr

www.kobid.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu