Objavljeno: feb. 22 2014 10:11

DMM Apartmani

Objavljeno: feb. 22 10:11
Pregleda: 13
Apartmani su smjesteni svega 40-ak metara od mora, sto daje uzitak setnje atraktivnom plazom cija struktura kamen, pijesak, beton zadovoljava svaciji ukus. Veoma je prijatan ambijent u kome saobracaja gotovo da i nema pa se djeca mogu prepustiti bezbriznoj igri! Uz obalu, na samo par minuta, setajuci rivom naici cete na brojne kafice, konobe i restorane, gdje mozete uzivatu u ukusnim jelima mediteranske kuhinje!

U ponudi imamo 5 apartmana od kojih su četiri cetvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio apartman!

Apartman A2 se nalazi na spratu kuće i ima 2 odvojene spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i tersu. U obije sobe se nalazi po francuski ležaj. U dnevnom boravku se nalazi trosjed. U jednoj od soba ima toaletni sto sa ogledalom. Kuhinja je opremljena posuđem i u njoj se nalazi mašina za pranje posuđa. U kupatilu se nalazi mašina za pranje veša. Apartman je klimatizovan i ima lcd tv sa kablovskom antenom, dvd player i wireless internet.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
0038269089541

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija