Objavljeno: sept. 15 2013 10:13

AMINO WHEY HIDRO 3.5kg

EUR

Objavljeno: sept. 15 10:13
Pregleda: 5
AMINO WHEY HIDRO 3,5KG najprodavaniji whey u regionu 86% pure protein

Atletama i bodibilderima je odavno poznato da je visoko-kvalitetni protein ključan za izgradnju i odrzavanje čiste misićne mase, dok istovremeno podize telesno zdravlje i podstiče gubitak masti. Protein je najvazniji makronutrijent za rast misića, mase i snage. Visoko-kvalitetni protein povećava misićni rast, oporavak i opste zdravlje svih telesnih tkiva. Suplementacija proteinom je sastavni deo ishrane vrhunskih sportista, poboljsava zdravlje i jako pomaze generalno u fitnesu.

THE nutrition je razvio novu proteinsku formulu koja je dizajnirana da zablista tamo gde drugi proizvodi zaostaju.

Posto različiti proteini imaju različit aminokiselinski sastav i stopu iskoristivosti, THE Amino-Whey Hydro's Enhanced Amino Acid Delivery System (EAADS) kombinuje vrhunske izvore proteina da stvori superiorni blend protein, koji je dizajniran da poveća potencijal rasta misića. Ujedinjeni whey protein hidrolizat, whey koncentrat i hidrolizovani kolagen THE Amino Whey Hydro čine oličenjem savrsenog proteinskog blenda sa različitim stopama varenja i aminokiselinskim sastavom koji je van svih granica.

Pored visoko-kvalitetnog koncentrata whey proteina, THE Amino Whey Hydro sadrzi napredni HIDROLIZOVANI whey protein koji ima najbrze vreme apsorbcije od svih proteina, te stoga vrsi direktan transfer anaboličkih i anti-katabloičkih aminokiselina u misićna i druga tkiva. Proteini u THE Amino Whey Hydro su hidrolizovani u različitim stepenima. Ekskluzivna kombinacija blagih, umerenih i ultra hidrolizovanih proteina pruza di-, tri- i oligo- peptidima da zadrze sve vazne mikrofrakcije koje se prirodno nalaze u whey proteinu.

Protein je kljucnii nutrijent odgovoran za tetive, ligamenta i snagu misića. Efikasnost proteina je u hranjivosti i u pruzanju podrske oporavku i procesu rasta, vise snage bez povreda i proizvodnja moćnog i čistog misićnog rasta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
067521967

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija