Objavljeno: maj 07 2013 01:36

Zorba lopta za hod po vodi

EUR

Objavljeno: maj 07 01:36
Pregleda: 9
Lopta za hod po vodi, tj.prozirni plastični balon koji liči na veliki balon od sapunice je Zorba, atraktivna zabava na moru, jezerima, bazenima čak i rijekama sporijeg toka.
U Zorbu stanu jedan ili dvoje ljudi, a kada jednom uđete u nju zabava počinje! Pravo umijeće će biti zadržati miran stav, a kretanje unutar Zorbe zahtijeva dobru ravnotežu i koordinaciju pokreta.

Zorba nije neophodno vezana za ljeto i sunce! Poseban ugođaj pruža zorbing po zimi, kada vam zimska odjeća daje dodatnu zaštitu, prilikom čestih spoticanja. U Zorbi se može hodati, trčati, stajati, puzati, a kada se nakon par minuta izmorite, možete zauzeti udobnu ležeću poziciju i prikupiti energiju za novi pokušaj!

Poseban ugođaj pruža dijeliti zorbu sa drugom osobom. Na ovaj način vidjeti ćete da suradnja i sinkronizacija sa pokretima druge osobe predstavlja bitnu osnovu.
Imate dozvolu za korištenje plaže?
Želite li proširiti svoju ponudu slugama koje same privlače turiste?
Povećajte prihode iznajmljivanjem "ZORBI", nakon 10-15 minutnog najma turisti se osjećaju zadovoljni, fizički izmoren i što je najbitnije veseli.

Kod osobnog uvoza moguć je povrat poreza u iznosu od 23% cijene!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
38513012302

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija